Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

ahojte baby
som piaty den po op a stale bolesti.Ako dlho to Vas bolelo? uz sa nemozem dockat kedy dam dole podprsenku a ako ste vy dlho nosili podprsenky?dakujem

Lucy1990

silvikhl
Ano, muzovi sa pacia velke prsia, povedala by som ze az extra velke. Neviem ci ste niektora videla Kutila na Markize ale ta baba je kamoska z posilky, tiez bola v Brejku a ta ma riadne prsia a take sa mu pacia :-)vola sa Zuzana Borikova.

Lucy1990

Vazne? Ok, dakujem za radu. A inak teraz ma napadlo ze vlastne ked dokojim, tak sa mi este zmensia, ze? Ovisnut uz dufam viac neovisnu...

Cheri39

lucy, chystám sa doplniť aktuálne fotky v podprde aj bez do galérky, ale aj tak sa mi zdajú krajšie naživo ako na fotkách, aj mužovi sa veľmi páčia :-)

Cheri39

lucy, mám 400 ml vysoký profil, eurosilikony, pod sval, okrúhle. pred opkou som mala 75B s vypchávkami, teraz nosím 75D, nevystužené, inak existuje aj EXTRA vysoký profil, popýtaj sa na to pri konz.,

silviklh

Lucy,a tvojmu partnerovi sa to paci? a nebojis sa,ze ta z toho bude boliet chrbtica?

baby,tie,co ste boli v teme :(( ziadne prsia,mate pocit,ze som primitivna,arogantna,blabla bla osoba?
ja len naozaj neviem,co tam pisu take tie baby,ako ste citali,ked JA SOM SI s tou Zuzkou,co to zalozila,pisala a ona chce silikony,tak neviem,co ma tam vkuse ohanali tym,ze ona ich nechce...

Lucy1990

Cheri39

A ty mas anatomicke, alebo gulate? Ja by som ich chcela mat vysoko..tusim ze v pondelok zavolam Trskovi a pojdem na konzultaciu uz teraz, nech viem na com som..neviem sa dockat :-)

Cheri39

lucy, aj ja som mala ovisnuté - po 2 deťoch, ale mne korekciu ani nespomínal, ono to asi závisí aj od množstva kože, či tam veľa navyše, ale to je najlepšie riešiť pri konzultácii