Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Flow333

prepac ze az teraz, ale dako som to prehliadla a upozornila ma dnes silvikl.

taaakze, ja mam stale lavy vačsi, skor teda navchu. ono to vidno ked mam push upku. ze je vysie ako ten pravy, ale to je asi este tym opuchom. dnes som dala new photos do galerky tak kuk. niekdy to vidno niekedy nie... hadam sa mi to este upravi. 14.idem na kontrolu, uvidime do povie Dr.

xexenka

čaute baby,
potrebujem radu! za chvíľku budem mat 2 mes po opke a chcela by som už navštíviť solárko. rez mam vedený pazuchou. ako ste si chránili jazvičky? chodievam do stojateho, ruky by som nezdvíhala, aby sa mi neopaľovali jazvičky. len potrebujem dáke rady. či to nie je skoro a ako ste si to vy zakrývali.

ĎAKUJEM

Cheri39

bru, tiež som mala neskutočný strach, aj som ďakovala anesteziologovi,keď ma zobudili, nie za uspatie, ale za to, že som sa v poriadku prebrala... bude to v pohode, uvidíš... ten strach má v sebe asi každá, z narkozy, z bolesti, z toho, či budú prská pekné... treba vydržať, stojí to za to

Lia86

Lucy1990,

Až také bombišky nemám, ale mám o niečo väčšie než si dávajú baby. Mám 410 ml VP guľaté, niekomu sa zdajú veľké, ale ja bych pristala aj na väčšie. Mám nové fotečky, aj v push-upke, len ja som antitalent na technické záležitosti, najskôr si musím stiahnuť čosi z netu aby som si mohla stiahnuť foto z i-phonu, takže idem na to, ak sa mi to podarí, dodám foto:)

maria1113

ahoj bru, ja som tie lieky užívala pred pár dňami, aby mi vyšiel dobre menzes, nakoľko mám opku 25.1. , musím povedať, že mi nebolo z nich najlepšie, strašne ma pálila záha a takú som dostala z nich depku, no hrôza, ale už je dobre. Ja som ich užívala len sedem dní, keď som si ich dala, tak som už mala hnedý výtok, ale v lekárni mi povedala magistra, že si ich môžem dať aj keď už budem mať výtok, že mi to oddiali.

bru

Ahojte kočky, aj ja sa hlásim k tým závislým na tomto fóre, aj keď moc nepíšem čítam vás každý deň,. Aj mne dnes doktor potvrdil termín na 26.1, tak budeme asi viaceré sa báť. Najviac ma hnevá že mi vychádza menzes, musím ísť na gyndu a dať si predpísať tie lieky na oddialenie, neviete nebude mi z nich zle, brucho bolieť.Mna bude operovať dr. Zachar, ešte idem tento týždeň za ním ale budem mať asi 350 anatomické pod sval, už sa teším a na druhej strane sa bojím hlavne toho uspatia...