Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

A baby myslite podla mojej foto, ze mi bude musiet aj robit upravu prs pred vlozenim implantatov? Robili to tu niekomu? Fuu, lebo to je dalsich minimalne 1300 eur...

Lia86

Xexenka,

Čo sa týka solárka a slnenia, rok by si si mala zakrývať jazvičky a natierať krémom aspon SPF 50. Tak mne povedal dr, aby ti nezostali jazvičky tmavé. Ale ja som tak rozmýšľala (bo tiež chcem zájsť do solárka), že si ich prelepím náplasťou, v lekárni kúpiš takú tenkú rolku bez tých poduštičiek, ja bych si asi dala aj viac vrstiev... To je len taký môj nápad:)

Cheri39

lucy, pod žľazu je to vraj menej bolestivé a je rýchlejšie hojenie, ale aj tak väčšina lekárov odporúča pod sval, znižuje sa riziko infekcie a vzniku kapsulárnej kontraktúry, sval pekne prekrýva implantát, aj u chudších báb, osobne by som pod zľazu nechcela

Lucy1990

Lia86
Su krasne, ale ja chcem urcite vacsie :-)teraz som pozerala salmi a teda kludne tych 600 ml by som dala, su super, a baby, dala si tu niektora aj pod zlazu, alebo vsetko su pod sval?

inngridka

flow

ja mam tiez trosku nervy ze ich mam male :( chcela som vacsie prsia... a napriek tomu ze mam podprdy D, niekedy az E sa mi zdaju male :) co uz

xexenka

adelaide

pofotim a dam do galerky bez podprdy. mne sa moje nepacia bez podprdy, preto sa tak nefotim. nemala som svoj zaklad pekny a preto mi to trosku spati aj teraz :( tak ale aspon v podprde to je pekne :D