Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Lucy 1990
mne sa zda, ze konzultacky u Cervena su mozne len v BB, ale potom sa da dohodnut na operacii bud v BB, PK al. PP, spon tak mi povedala sestricka ked som volala do Novamedu.

martinka54

ahoj lucy
posli fotky, nech sa pozrieme ako si na tom teraz. lebo ako ta citam, ty mas take nieco ako ja. ja som mala svoje 4-ky, ked som kojila pomaly 6 a ked som prestala zostali mi take 3 a polky. inak co sa tyka cervena je dobry doktor, ale mna chcel rezat do kotvy, aby si nebola sklamana. ja som preto isla k trskovi a robil mi iba okolo dvorca upravu

Lucy1990

maria1113
Ok, tak ja sa skusim objednat. Je nejake cislo, ktore je specialne na neho do Pezinka, alebo kam mam zavolat? Dakujem :-)