Dakujem za privitanie:-) je tu fakt super atmoska.
maria1113
Myslis ze by som mu uz mala zavolat a objednat sa na konzultaciu? A caka sa dlho aj na termin konzultacie? Neviem ci mozem nieco konzultovat ked aj tak este kojim...ono to chvilku trva kym mliecko odide, takze neviem co robit, ale rada by som mala prsia hned po pol roku od ukoncenia :-D
Flow333
Ja ta viem uplne pochopit, musim sa ist odfotit, nech vidim ako na tom si, ale pokial si predstavujes vacsie prsia a po operacii vidis tie opuchnute a postupne sa zmensuju, tak si zrazu sklamana...ved doktor tvrdil ze budu vulgarne velke...musis byt sklamana. Ja chcem radsej vacsie, aby som toto nemusela riesit, lebo potom clovek stale uvazuje o dalsej a dalsej operacii. Ja mam tak hornu peru. Mam tam vlozeny implantat, robil mi to dr. Minarovjech. Hovoril ze horna pera bude taka velka ako spodna, tak som si dala strednu velkost a stale je mensia. Tak teraz zakazdym ked sa pozriem do zrkadla si poviem ze krajsie by vyzerala vacsia, a vobec by to neposobilo vulgarne ako u tych kacatiek co vidim v telke:-D
kozicka
Dakujem, idem sa ja teda odfotit ;-)