Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucy1990

maria1113
Aha, no ja som z BA, tak rada by som do Pezinka. A on v Pezinku byva jeden den v tyzdni, alebo podla coho sa riadi?

Cheri39

ahoj adelaide, no riadne nám tá nehoda skomplikovala život... ale čo už, dúfam, že prská sú o.k., v nedeľu idem na kontrolu, na ktorú som sa vlastne vtedy už nedostala...
ale sa ti to kráti a uvidíš, tých posledných pár dní tak preletí, kým sa spamätáš, budeš prsatica... ja som zatiaľ veľmi spokojná, verím, že aj ty budeš, červeň má šikovné ručičky...

maria1113

Lucy1990, ja som čakala na konzultáciu dva mesiace, ale niekto ide aj skôr, záleží, či je voľný termín. Ty chceš ísť do BB? Doktor chodí operovať aj do Pezinku a do Popradu.

Lucy1990

Dakujem za privitanie:-) je tu fakt super atmoska.

maria1113
Myslis ze by som mu uz mala zavolat a objednat sa na konzultaciu? A caka sa dlho aj na termin konzultacie? Neviem ci mozem nieco konzultovat ked aj tak este kojim...ono to chvilku trva kym mliecko odide, takze neviem co robit, ale rada by som mala prsia hned po pol roku od ukoncenia :-D

Flow333
Ja ta viem uplne pochopit, musim sa ist odfotit, nech vidim ako na tom si, ale pokial si predstavujes vacsie prsia a po operacii vidis tie opuchnute a postupne sa zmensuju, tak si zrazu sklamana...ved doktor tvrdil ze budu vulgarne velke...musis byt sklamana. Ja chcem radsej vacsie, aby som toto nemusela riesit, lebo potom clovek stale uvazuje o dalsej a dalsej operacii. Ja mam tak hornu peru. Mam tam vlozeny implantat, robil mi to dr. Minarovjech. Hovoril ze horna pera bude taka velka ako spodna, tak som si dala strednu velkost a stale je mensia. Tak teraz zakazdym ked sa pozriem do zrkadla si poviem ze krajsie by vyzerala vacsia, a vobec by to neposobilo vulgarne ako u tych kacatiek co vidim v telke:-D

kozicka
Dakujem, idem sa ja teda odfotit ;-)

kozicka

maria

dakujem ti velmi ma to tesi. Som pomaly 8 tyzdnov po OP. tie prve dve su 6 tyzdnov po a tie dalsie su cerstve zo vcera :-) Vytesujem sa jak hrom. Len su este take srandovne, ked utekam, poskocim alebo tak, voooobec sa nepohnu, pripadam si jak babika barbie. Uz sa neviem dockat ked zmaknu a nebudu prirodzene len na pohlad ale aj na omak :-)

adelaide

uplne suhlasim s mariou...vsetky 3 super..xexenka atebe ako ich dal k sebe..nechaaapem..zo zakladu sa zdalo ze ich mas dalej od seba...ci nie?

maria1113

adelaide, na zdraví je tém "ziadne prisia" , tak mrkni.

Xexenka, škoda, že nemáš foto bez podprdy, ale vyzerajú úžasne.
Kozicka, to by som ani nepovedala, že sú to silikóny, sú úplne prirodzené a také súmerné, a k tebe Adro03 nemám čo dodať, len žasnem, ale iné sa ani čakať nedalo pri takom skvelom základe, môžete byť všetky spokojné, vydaríli sa vám.