Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

tak škoda, Lucy, ešte pred 3 mesiacmi to bolo inak, on niektoré soboty operuje v PK a v nedeľu sú potom preväzy a ešte má kontroly, takže asi fakt nestíha...

Lucy1990

maria113
No sklamana ani nie, ved pockam, alebo skusim ineho doktora, nechce sa mi trepat s celou rodinou do BB...

lubs
A kolko ta to vsetko bude stat u Trsku? Skusim mozno aj ja jeho...

Lucy1990

Tak ja som tam volala a naozaj sa chodi uz len do BB na konzultaciu, pretoze nestiha a mam este pockat s konzultaciou, pretoze ked previsaju, tak musi ich vidiet az po ustaleni kojenia, ci by mi nemusel aj upravovat kozu a zbytocne by som chodila na 2 krat :-( a uz teraz ma terminy na september na operacie...

martinka54

lucy
mne vkladal trska implantaty a robil korekciu okolo dvorca
kotva je rez okolo dvorca smerom nadol a pod prsom

martinka54

lucy
no to by si mala ist este raz podla mna a u cervena si objednavas implantaty, neviem ci ma viacero na sale.

Veronika 86

Cheri39,
tak vidis :)mne povedali inak..zalezi asi od nalady tej sestricky..no myslim si, ze by sa ku kazdemu mali stavat rovnako..tiez som povedala,ze to mam blizsie, este aj to, ze kvoli konzultacii som prisla na Slovensko..nepomohlo..ale aj tak nejdem do BB na op..

Lucy1990

Cheri39
Super, cize Cerven ma konzultacky aj v PK v nedelu. Idem zohnat nejaky kontakt a zavolam tam.

martinka54
Ja teraz kojim 5 mesiacov a uz su take visiace a vypite. Rada by som kojila do takych 7 mesiacov a potom by som postupne odstavila. Do oktobra 2011 by som chcela mat operaciu za sebou.

A ako to je v pripade, ze sa mi po ukonceni este zmenia prsia, to pojdem na dalsiu konzultaciu asi, nie?

Lucy1990

martinka54
Fotka je poslana ;-)a co to znamena rezat do kotvy? Ja ani neviem co mam teraz za cislo, moze byt ze nieco medzi 3-4, ale strasne ovisli a su take mlandrave..no strasne som z nich sklamana...predtym som mala krasne prsia :-( a tebe Trska aj vkladal implantat, alebo len upravoval?

Cheri39

ďakujem Lucy, červeň máva konzultácie aj v PK, v nedeľu, aj ja som tak bola, máva vtedy aj kontroly, ale objednávala som sa telefonicky v novamede a povedala som, že to mám bližšie do PK