Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Lucy,áno,viem ktorá,tak tá mala riadne prsiská! ale ideš si to dávať hlavne kvoli sebe!alebo -iba kvoli sebe,ano?

Cheri39

adro, mne sa zdá, že mi zhora trochu odpuchli, už sa mi nezdali také obrovské, ako tesne po opke... :-)
a teraz za mi zdajú bližšie pri sebe, zajtra to bude presne 9 týždňov od opky, inak baby hovoria, že taký zlom je v 3 mesiacoch od opky, že vtedy by sa mali už usadiť

adro03

Mne to trva rano vstat z postele okolo hodiny a to spim v polosede a co vy ako ste spavali? kedy ste zacali spat po leziacky?

adro03

lenkea,cheri39
dakujem viem,ze do stehov nesmiem dat dole to bude vo stvrtok. a zmenili sa vam troska prsia od op do vyberania stehou? dr.povedal,ze este pojdu k sebe a trosku klesnu

Cheri39

adro, a tie bolesti - alebo skôr také tlaky, ako keď sa nalievajú prsia, hlavne pri vstávaní, to začalo ustupovať asi tak od 8. dňa po opke

Cheri39

adro, 3 týždne nonstop, a potom som už cez deň mohla normálnu podprdu, ale nevystuženú, a tú sťahujúcu len na noc, cca do 6 týždňov od opky, ale záleží od dr. čo ti povie pri kontrole

lenkea

nedavaj si podprsenku dolu, pokial ti to doktor nedovoli,neviam ako mas ty kontrolu, ale napr. ja som si ju dala dole az na 10ty den pri vyberani stichov..

lenkea

ahoj adro,no tak teraz nastava ten zlom a zajtra sa uz budes citit podstatne lepsie, to najhorsie mas za sebou, len sa hlavne setri!