Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

adro, s dvíhaním rúk som to nesilila, len tak som ich dvíhala, aby to nebolelo, nič nepreháňaj, ešte aj po mesiaci som si radšej priniesla stoličku, ak som niečo nevedela dočiahnuť

lenkea

adro s rukami pomalicky, do vyberania stichov velmi opatrne, nasilu ich nedvihaj, max tak do vysky ramien..
aj mne sa zdali tesne po op obrovske, potom male, potom dobre, potom velke a tak sa to striedalo az dovtedy, kym som si nedala normalnu podprsenku a zistila, ze su presne akurat. ta pooperacna strasne skresluje..

Lucy1990

Silvikhl
Mne sa jej prsia nepacia, ak si pozries jej fotky z Brejku, tak ona ma divne visoko bradavky a akokeby sa jej tie implantaty posunuli dole...ale velkost je fajna :-D Ja fakt ked si kukam galerku, tak mne vsetko pripada strasne male...jasne, budu to moje prsia, nie manzelove :-DDD ale urcite chcem aby sa aj jemu pacili..a chcem sa dalej venovat foteniu, takze aj aby boli do istej miery vkusne. Ale na fotke posobia mensie, takze si mozem dovolit vacsie.

Cheri39

mne sa zdá, že asi tak do 3 týždňov som mala posteľ tak polohovanú, že som bola v takom polosede, a ešte stále sa bojím spať na bruchu, lebo som sa nedostala na 2. kontrolu čo malo byť 12.12., ale idem až teraz v nedeľu, chcem počuť od dr., či už môžem,
na boku už sa dá v pohode, viem, že niektoré baby sa už po troch týždňoch v spánku otočili na bok a sú o.k.

adro03

cheri39
tvoje su pekne velke ,moje sa mi zdaju male a to som sa bala ,ze budu velke a co s rukami ,kedy si ich zacala dvihat?

lenkea

od op do vybratia stehov zmenu neviem velmi posudit, kedze som si ich nerozbalovala,iba dost odpuchli, ale od stichov do teraz sa velmi zmenili, tak sa formuju..aj ked lave prsko mam opuchnutejsie, ale su trosicku blizsie k sebe aj trosicku klesnutejsie, pomalicky sa to meni..