Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

aj ja ich už beriem ako svoje a vôbec mi nepripadajú umelé a ani v nich nič také necítim.tiež ich mám úplne mäkkučké a idú mi pekne k sebe.teším sa,že som do toho šla a tá bolesť fakt stojí zato!

zuzkas

to veru hej,máš teraz sťaženú pohyblivosť.kvoli prskám by si už určite mohla na bruchu,ale veď uvidíš kedy sa ti bude dať.ja mám už skoro 12týždňov po,ten čas strašne letí!ešte nedávno si aj ty písala že ešte len ideš:-)ozaj čo deti,ako sa im páčia prská v tričku?

Cheri39

zuzkas, aj ty si si už úplne zvykla na prská? mne pripadá, akoby som ich mala odjakživa, po opke sa mi zdali obrovské, teraz vôbec, sú úplne prirodzené, ako moje...

Cheri39

ahoj zuzkas, zajtra to bude presne 9 týždňov, ja som zvedavá, čo mi povie dr. na tej "zmeškanej" kontrole, aj kvôli tej ruke teraz neviem spať normálne, aj keď kvôli prskám by som asi už aj mohla...

Cheri39

adro, spýtaj sa dr., ak je všetko o.k., nemal by byť problém, príp. si dohodni aspoň kontakt mailom, keby niečo

zuzkas

čaute baby.ale nás tu je:-)inak ja som na tomto fóre závislá!aj keď nepíšem,tak každé ráno už pred 8mou zapínam pc a hneď kuk sem:-)cheri ty si kolko presne po opke?mne dr.na kontrole povedal,že už môžem kludne na bruchu.,ale aj tak spávam len na boku od 3 týždňa po op.

Cheri39

adro, tá druhá kontrola bola mesiac po vybratí štichov, ale ja som mala práve cestou tam nehodu, tak idem až teraz...
a ďalšiu majú baby čo tam boli, až po roku