Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Cheri39

adro, ruka je v sadre, už som sa s tým zmierila, aspoň z prsiek sa vytešujem :-)

zuzkas, syn má 10, a on vôbec nerieši, ako sa mi prsia zväčšili, chalanov v tomto veku to ani nezaujíma, ale baby sú v tomto prefíkanejšie, tak si asi budeš musieť pre tú tvoju nejaké vysvetlenie...

zuzkas

nelina27 moja bude mať o mesiac 10rokov,takže je už dosť všímavá.musím to ale pred ňou tajiť dokedy sa dá,lebo je ako rapotačka a moji svokrovci o tom nevedia a rada by som,aby sa to ani nikdy nedozvedeli:-(.tvoja aj keď si to všimne,tak ju to nebude tak zaujimať,nebude sa asi vypytovať.či je zvedavka?

Flow333

Ja mam 2 rocnu princeznu a tu noc ked som nebola doma po opke. Manzel ju ukladal a ona kde je maminka. Manzel jej povedal ze isla k dr pre cici. :-))) ked ma vidi holu povie. Doktor dal pekne cici:-) kým to hovorí len mne ok. Ale vonku. :-)

Flow333

Xexenka
dakujem za odpoved.
Ingridka
som rads ze nie Len mne sa zdaju moje male

Lucy
aj ja uz teraz viem ze este raz sa dam porezat. Min na 600 ky. Len nasi to budu tazko predychavat. :-)

Nelina27

baby, vsetko co tu pisete super o tom Cervenovi, aj ja by som rada isla k nemu na opku, ale do Pezinka, do BB sa mi nechce trepat, ale do jesene nevydrzim, ked som sa uz rozhodla, tak nech to mam za sebou cim skor a do leta nech uz su paradne prsia v satach a plavkach:-)

teda buduci tyzden idem aspon na konzultacku k Raczovi, uz sa neviem dockat co mi povie a co navrhne... teda ak sa podari potom vybavit konzultaciu aj u Cervena, bolo by dobre aby som si mohla porovnat co mi povedia dvaja rozni lekari... a uz sa len rozhodnut komu sa zverim do ruk:-)

zuzkas

a syn má koľko rokov?on si myslí že ich máš odkial?moja krpatá asi začína niečo tušiť,lebo si ma dosť často premeriava očami a pred pár dňami sa ma opýtala mami,ty nemáš podprsenku?a vkuse na mňa hladela.mala som športovú a trčali mi bradavky a ona bola zvyknutá,že cez vypchávkovú mi žiadne netrčali a zase keď som nemala podprdu,tak som nemala ani prsia...no neviem ,čo si myslí,ale viem,že nad mojim hrudníkom rozmýšla v poslednej dobe dosť často a aj vtedy som nevedela,že čo jej mám povedať,lebo som to nečakala,tak som len rýchlo odvrkla,že mám.

adro03

ok baby posluchnem a co ty Cheri39 ako tvoja ruka? dufam,ze si ok.tesim sa ,ze prska sa este zmenia a budu este krajsie.som rada ,ze som do toho isla.

Cheri39

no, dcére /15/ sa páčia, že aj ona by také brala :-), a syn len tak mimochodom minule v kúpeľni utrúsil, že "aké bomby máš"... ale na rozdiel od dcéry, nevie, ako som k nim prišla...