Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

B4bie
skus krem proti striam. Alebo telove mlieko ktore sa pouziva pocas tehotenstva. Ale urcite daj naaaajviac kolko sa da

Flow333

Barborka10

tvoje prsia obdivujem. Máš ich krásne pri sebe aj bez podpirky. Toto som chcela aj ja dosiahnuť. Čiže keď pôjdem na kontrolu na pól roka. DR odpadne keď mu poviem že ešte prídem:-)

b4rbie

Ahojte kocky,

mam taku asi dost hlupu otazku, ale za opytanie nic nedam...

Kvoli mojim rozmerom hrudniku mi lekar navrhol 320 ml anatomy stredny profil alebo 375 extra vysoky, uz som to tu pisala v minulosti. Ide o to, ze dnes som s nim volala a povedal mi, ze ta 375ka by sa tam aj vosla ale boji sa mojej slabej elasticity koze...

Comu nerozumiem lebo ja mam tak natahovaciu kozu na tele, len akurat na prsiach asi nie...

Existuje nieco na kozu aby bola elastickejsia? myslite, ze keby som si kremovala prsia plus mozno nejaka masaz/do operacie mam 2 mes./, ze by to mohlo pomoct???

Som zastanca toho, ze ked uz idem do silikonov tak chcem najvacsie... pravdaze nie na ukor zdravia, aby som podotkla.

Dakujem ak si niekto na mna najde casik =)

barbora10

luci

teda ty si kus peknej zeny:)tie fotky nemaju chybu a najkrajsie su tie s bruskom!!!vtedy je zena najkrajsia:)

a k tej zuzane borikovej iba tolko,ze ma skoro rovnake prsia ako cifrova a ak si vsimnes na fotkach,tak tiez ma bradavky tak vyssie.vela zien to tak ma pri takej velkosti co som si vsimla.no mne sa teda prsiach tychto slecien velmi,velmi pacia!

dievcata tak aj ja som poslala nove foto,lebo v pondelok to bude presne rok od operacie.rychlo to bezi:)a inak tiez mavam presne tie obdobia,ze raz sa mi zdaju velke,raz male...takze tiez som rozhodnuta,ze po druhom baby chcem viac.

zuzkas

flow len aby si nedopadla ako ja keď bola moja ešte taká ale 4ročná,tak dostala v škôlke vši,boli sme v tescu a ona ako sedela v košíku,tak na plné ústa vykrikovala ja mám vši,dostala som vši...tá hanba.tebe to malá asi ešte nevykrikuje,či?