Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

nejak mi to tu blbne, az teraz som si vsimla, ze mi to sem hodilo dva krat...

a dakuujem, aj som si myslela, ze to je vacsie.. sak to som ich mala jak nejake 4ky.. =D

b4rbie

flow333

Ďakujem, moc... snad to pomoze. Budem moje miny kremikovat aj kazdy den keby to malo pomoct =D... Uz si sice budem vazne pripadat ako mierne uchylna, ale stoji mi to za to =D
Len dufam, ze nakoniec mi nepovie lekar, ze mi ich aj tak neodporuci. Bojim sa, ze 320 mi bude malo. Neviete kolkatky by som z toho mala, ked mam take mensie jednotky teraz?? foto mam aj v galerke.

A ten pokus s tou ryzou, ze kolko ML v silikone tolko GRAMOV si mam navazat, aby som zistila ake velke ich budem mat... To funguje? Lebo som dost z toho zmetena uz ked pozeram tie fotky, niektore baby maju 300ky a maju aj skoro trojky a ked som si navazila 300g ryze bola to riadne velka kopka =D =D

lenkea

b4rbie, tu ryzu nemusis vazit, staci ked ju nasypes do odmerky na vodu napr(ide predsa o ml) ja kedze mam 300 tak som nasypala do 3 dl pohara, ale ako nazorny priklad to velmi neodporucam..

b4rbie

flow333

Ďakujem, moc... snad to pomoze. Budem moje miny kremikovat aj kazdy den keby to malo pomoct =D... Uz si sice budem vazne pripadat ako mierne uchylna, ale stoji mi to za to =D
Len dufam, ze nakoniec mi nepovie lekar, ze mi ich aj tak neodporuci. Bojim sa, ze 320 mi bude malo. Neviete kolkatky by som z toho mala, ked mam take mensie jednotky teraz?? foto mam aj v galerke.

A ten pokus s tou ryzou, ze kolko ML v silikone tolko GRAMOV si mam navazat, aby som zistila ake velke ich budem mat... To funguje? Lebo som dost z toho zmetena uz ked pozeram tie fotky, niektore baby maju 300ky a maju aj skoro trojky a ked som si navazila 300g ryze bola to riadne velka kopka =D =D

b4rbie

flow333

Lucy1990

barbora10
Jeej, dakujem za kompliment :-))) teraz som si kukla tvoj album a tebe ich naozaj krasne spravil, su pekne pri sebe a krasny tvar, hadam aj mne sa tak postasti :-)A kolko ml moze mat Zuzka Borikova? Viem ze Evka Cifrova ma 500 ml, ale Zuzku si neodvazim tipnut...

Flow333

Inak vidite ja som asi spravila chybu. Ked som bola na konzultaciu tak som bola s kamoskou co ma 350. A povedala som dr ze chcem minimalne take. A tak sme si povedali ze 420 alebo 460 ale ze tie uz budu vulgarne. Ja ani neviem kolko sa mi max zmesti. Safra