Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kleopatra4589

Zdravim, baby :)

Dlho som tu nebola, tak som sa rozhodla trosku to napravit :) Uz som takmer dva mesiace po opke, co by sa mi niekedy ani nesnivalo o tom :) Uz aj lyzovat som sa naucila s novymi prskami, aj do solarka uz chodim, cvicit som zacala... takze vsetko je uplne super.. Buduci tyzden pridam do galerky nejake to foto na porovnanie.. myslim, ze prsia sa mi trosku zmenili.. a v prvom rade ten obrovssky opuch zmizol :)

Je niekto novy po opke? :)

barbora10

lenkea

ano,tie su tiez krasne!!!

priatel sa ma teraz pytal,ze co robim na stranke s holymi zenami,ze to by mal on kukat,nie ja:)samozrejme teraz uz kukame spolu:)

adro03

cheri39 tak Ti prajem skore hojenie tvojej ruky

baby ja mam 6 rocneho syna a on si vsimol,ze mam vacsie prsia.jeho prva otazka bola, kedy mu ich ukazem a ze deti nie su vnimave?az velmi dufam,ze to nebude rozpravat v skole.