Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

kleopatra45 dakujemmmmmmmmmm

bianca003 aj tebe velmi pekne dakujem presne ja som tak nadavala uz na druhy den , no a teraz nelutujem

kleopatra4589

Flow

a ty si ako dlho vlastne po opke?? Inac, tusim tu minule niekto pisal, ze sa nemoze chodit do sauny, alebo take nieco? Nevies ako to je??

andro03

Gratulujem :) Prave som omrkla galerku, mas krasne prska.. a to este pockaj, ked sa upravia.. kazdym dnom sa z nich budes tesit viac a viac.. :) A 5. den po opke.. heh, pamatam si ako som nadavala, ze naco som sa to dala :) Teraz uz ale nemam co lutovat :)

adro03

b4arbie

ja som chcela len anatomy prirodzene ,ale cim viac som videla baby v galerke tak som nevahala.mojho manzela sesternica mala prve anatomy 360 ,ale nebola spokojna a dala gulate 500 a ma ich krasne teraz a ani nevyzeraju obrovske,ale krasne.mne dr.hovoril 420,ale som sa bala a teraz by som dala bez vahania. inac dakujem a dufam ,ze tvoje budu tiez krasne

adro03

b4arbie

ja som chcela len anatomy prirodzene ,ale cim viac som videla baby v galerke tak som nevahala.mojho manzela sesternica mala prve anatomy 360 ,ale nebola spokojna a dala gulate 500 a ma ich krasne teraz a ani nevyzeraju obrovske,ale krasne.mne dr.hovoril 420,ale som sa bala a teraz by som dala bez vahania. inac dakujem a dufam ,ze tvoje budu tiez krasne

Lucy1990

Ja akurat pozeram ze co by sa mi pacilo a vedie Jana Minarikova, mam jej typ postavy tu na tychto foto a jej prska sa mi brutalne pacia aj tvar aj velkost :-D www.pluska.sk

b4rbie

barborka10

moju priatelovi som zas za posledne tyzdne ukazala tolko prs... ze z pochybovania ci som OK, prisiel do fazy az sa mi priznal, ze, nechce uz nikdy vidiet ine ako moje =D

b4rbie

adro03

Ty mas krasne prsia, skoda, ze mne sa tam nezmesti aj viac... Teda ide o to, ze vraj anatomy maju menej velkosti, nie co sa tyka ML ale rozmerov... ja mam pod prsiami 70cm preto ten problem.

Normalne zacinam uvazovat, ze ci mu nepoviem, ze chcem radsej gulate, ak by mi to zarucilo, ze sa mi tam zmesti viac...
Lezne na mojich miny, sa potom bojim tych viditelnych okrajov...

Cim viac pozeram galerku, tym viac som pomotana =D