Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj bianca003 však aj ja hovorím, že ako to uteká, nedávno bol september (konzultačka), tak sme boli spolu so zuzkas a už je január. Ty ideš kedy v marci ako si dobre pamätám, lebo je nás tu veľa, neviem komu aký termín patrí.

cayman

s implantatmi sa nemoze do infrasauny, hrozi prehriatie.
baby ktore boli operovane v snope, co si mam zobrat na izbu? budem tam 2 dni, myslite ze notebook budem schopna obsluhovat? :) a pustia ma aj von na prechadzku?

bianca003

Dobré ranko :) baby ja ked čítam napr: Flow už má 9 týždnou po op CHerry už tiež par týždnou, Zuzkas ,Jednotka a ešte mnohe dalšie ....ved ako by to bolo včera ked ste si len predoperačne vybavovali a už máte tolko po operácii :)) až nechápem to len mne sa to tak vlečie :)

maria1113

ahoj hladam161, pošli fotku svojich prs na e.uhrinova@gmail.com, potom ti príde link s heslom na vstup do galérky.

hladam161

ahojte... som tu nová... môže mi niekto povedať ako si môžem pozrieť niekoho album? všetci hovoríte ako má adro03 v galérii fotky a ja si to neviem pozrieť.

b4rbie

dakujem =)

aj ja dufam, ze to vyjde... nebola spokojna? ako s velkostou?
Asi sa ho teda spytam na tie gulate, aj ked napr. babydoll str.10 v galerke, ta ich ma krasne, len keby boli trosku vacsie...

=( dufam, ze ten krem pomoze a dohodoneme sa nakoniec na tych 375...

aj vam sa pred operaciou o tom snivalo kazdu chvilku?? xi =D