Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

maria

ano,presne ako pises.asi po druhom babatku pojdem do toho telieska.mam kamaratku,ktora mala s danou velke problemy,nejak jej to prirastlo a potom ked ju chcela odstranit,tak to bolo komplikovane a mala este dlho potom velke bolesti,ale zase mam kamaratky,ktore si danu chvalia a ze tabletky nikdy viac.ale to mas pri vsetkom pozitiva aj negativa.

maria1113

barbora10, ja viem, že tabl. sú najspoľahlivejšie, ale je to hrozné svinstvo, ja som bola tiež s nimi spokojná keď som ich užívala a ešte viac s náplasťami evra, ale po ich vysadení to bola hrôza, hrozne mi vypadávali vlasy, bola som chudokrvná a bolo mi zle, celkovo som sa zle cítilia. Teliesko mám už dva roky a zatiaľ som spokojná. Je aj hormonálne teliesko , ale to som nechcela. Máš pravdu s tou náladou počas utívania HAK a ani žiadna chuť na sex a tak.

barbora10

maria

ved prave preto som ju vysadila.casto ma bolievala hlava,zmeny nalad... a posledne dva mesiace som poriadne ani menstruaciu nemala.je to riadne svinstvo,ale zase na druhej strane tabletky su najviac spolahlive.a ty vravis,ze si s telieskom spokojna???ja teraz nechcem brat nic a aj keby otehotniem,tak nic sa nedeje.

maria1113

no antikoncepcia je taká dvojsečná zbraň, na jednej strane je plusom, že sa pri jej užívaní zväčšia prsia ( ale to je len preto, že sa v tele zadržiava voda), ale po vysadení je to katastrofa, čo sa deje s telom, dosť dlho trvá, kým sa telo dostane z toho šoku. Viem o tom svoje, tiež som užívala najskôr tabletky, potom som prešla na Evru a teraz mám teliesko dana a som spokojná, hormony by som už nikdy nechcela užívať.

barbora10

maria

dakujem,ale praveze som vysadila antikoncepciu a prska sa trochu zmensili.ale je fakt,ze po roku su uplne prirodzene.

maria1113

xexenka, ďakujeme za tvoje foto bez podprdy, pekné ich máš, ľavé prsko máš ešte opuchnuté že?
Barbora10, čím ďalej, tým sú krajšie, aj ti vystúpili viac dopredu