Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

ale co ja viem,tak na lymfodrenaze kamaratka chodi a aj do sauny a dost casto,takze akurat ta infrasauna mozno nie.ale ja to zistim!!!

barbora10

ste sa tu bavili o tom,ci sa moze do sauny a infrasauny,tak tu je tema,kde to dievcata preberaju,ze ake procedury by sa nemali podstupovat so silikonmi.

www.omlazeni.cz

zuzkas

baby čo sa bojíte gulatých aby vám netrčali okraje,keď máte úzky hrudník,tak keď som ja bola na opke,tak so mnou bola na izbe baba,kt.bola už tretí krát.merala do 160cm,pod prsiami mala nejakých 67 a najprv mala myslím 260,v máji minulého roku si dala 350 a keď bola tretí krát,tak si dala posunúť implantáty,lebo nemala bradavky v strede.prsia malá veľké,ale krásne!!!keď mala tričko,tak to ani nevyzeralo veľko,ale naživo hej.mala gulaté,vysoký profil.najlepšie je asi absolvovať konzultácie u viacerých lekárov,keď už dotoho ideme,tak nech sa z prsiek fakt tešíme!mala veľmi pekný dekolt a okraje implantátátov jej netrčali.

barbora10

kleopatra

na zaciatku contraxtube gelom,ale to podla mna sice neuskodilo,ale ani nijak nepomohlo,takze som to nechala na prirodu a vidis sama.aj tebe sa to tak pekne zahoji,nic sa neboj.ja som aj pol roka mala jazvicky este dost viditelne. ked sa ma niekto opyta,ze kde mam rez a ukazem ze pod pazuchou,tak ani neveri,lebo fakt to nie je teraz uz vobec vidiet.

kleopatra4589

maria1113

Ano, odpuchlo mi, neviem porovnat, ci uz uplne, ale ten obrovsky opuch uz davno zmizol.. vcera som pisala, ze asi v utorok pridam do galerky nejake foto na porovnanie... ja ked si cumim na prsia kazdy den, tak ten rozdiel neviem az tak rozlisit :)

maria1113

barbora10, mne povedala moja gynekologička, že veľa žien má s ňou problémy, môže sa stať, že sama vypadne, mnoho žien má veľké ťažkosti, krvácanie, špinenie. Zavádzanie je dosť nepríjemné, keď mi to doktorka dávala, tak ma obliala hrozná horúčava. Ja sa tiež bojím toho,aby mi to tam neprirástlo, ale bohužiaľ nie je z čoho vyberať.

kleopatra4589

b4rbie, maria1113

Ked sa do infrasauny nemoze ist, do klasickej sauny sa moze?? alebo je to to iste?

barbora10

Pozerala som tvoje nove fotky.. tebe tu jazvu po roku vobec, ale vobec nevidno.. to si si ju aj s niecim natierala?? alebo ti tak zmizla sama??