Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

Ahojte babuľky :)
dlho som tu nebola, tak som vás prišla pozdraviť :) a vítam nové kočky ;) ja mám dnes akurát 3 mesiace od OP a cítim sa úžasne, neľutujem, som veľmi spokojná :) zajtra pošlem Livke foto, aj v podprsenke.. som si kúpila push up a uuuuaaaa :))) sú krááásne :)) jedine čo ma znepokojuje je to, že sa mi začali vytvárať strie :( neviete mi poradiť ako na ne? prská si natieram stále modrou niveou, ale nejak to nezaberá a niekedy ma tie jazvičky ako sa tvoria štípu :( myslíte, že by mohol pomôcť ten contractubex gel čo je na jazvy? z toho jediného začínam byť nešťastná, aj keď určite to vybledne, ale sú tam :(( ale inak je všetko super :)
idem vás skúsiť ešte dočítať, ale fuuu veľa ste toho popísali :) držím vám palčeky všetkým ;)

Lia86

Babule moje,
Potrebujem poradiť, práve posielam livke foto prsiek, ale keďže sú fotené cez i-phone, majú veľa mega, takže môžem poslať max 2 foto jedným mailom, aj to trvá, dokiaľ to načíta... Neviete poradiť, ako to poslať naraz? Dá sa to nejak spakovať? Je ich docela hodne a nechcem livke zamoriť mail 20 mailami...:-/

lenkea

adelaide, no neviem neviem, ci sa tesne po op da schudnut, min 2 tyzdne obmedzujes pohym, len sedis doma pri telke a chrumes co vidis...nuz mna to stalo cca 4 kg hore :-)
schudnes, ale nesmies nic jest :-)

adelaide

ahojte
xexenka pekne su..co vymyslas..ale zda sa mi ze tvoj hrudnik by zniesol aj vacsie..si spokojna s velkostou?kolko ty vazis..vysoka si ako ja..

mariaprosim ta nenapises mi na mail...adelaide812@gmail.com by som rada pokecala o tom teliesku..ja som sa chcela uz aj sterilizovat dat ale nejak mato zas preslo..deti uz mat nebudem..mam 3..ahormony BRRR ani za svet...cize preto..ale bojim sa aj dany..predsa len jeto cudzie teleso...hm...ale zas 2x som otehotnela aj ked som nechcela cize co je vacsie riziko...

babypekne fotky stepopridavali..
barbora1é no nemaaaam slov..ty hviezda vsetkych prsatic. mas pekne svetle bradavky akokrasne to vyzera..ato tricko cierne ooo hezkee...

a este ma zaujima baby cerstvopo opke-schudli ste ? myslim v tom pooperacnom stave ubolenom..to akoze dufam ze by som mohla tie urputne 3kg co sa ma tak drzia... diiiik

xexenka

maria1113

dakujem :) nooo este ma opuch, alebo co to je :) zhora je vacsie, resp. vyssie. dufam, ze to je len opuch. na kontrole uvidim, co povie Dr. Dufam, ze sa mi este trosku pomenia...

b4rbie

mne sa strasne pacia co ma babydoll, ta ma 325 a su uplne super...
Tak drzim palceky nech ich mas podla predstav.

A to presne vravel aj mne, ze vacsie by boli viac do stran a to by nebolo pekne a ani prakticke... Tie 375ky ale nie su kruh a su vyssie ako sirsie, cize to je jedine riesenie ak chcem vacsie prsia.

Ale nacham to na neho, ved on je odbornik.

Termin mam 28.02.
Idem ti ho teda spravit... das mi mail? tam ti potom poslem heslo aj nick

b4rbie

lubs

no, preto by som chcela aj ja anatomy, kvoli tym okrajom... ja mam 168cm a pod prsiami 69-70 cm.. A chcela by som asi take trojky rsp. vacsie dvojky aspon. Vobec ale neviem odhadnut aku velkost mi spravia 320 lebo u kazdej ako pozeram fotky je to dost rozlisne...=)