Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

xexenka

Flow333

ved aj mne sa pacia tie origos silikony, kde to vidno, ved ked uz tolko penazi za to dam, tak nech to vidno :) ale bala som sa zo svojho pocitu. cely zivot (doteraz:)) male prsicka a zrazu po jednom prebudeni bomby :DDD ale nestalo sa... teda ked mam pushupku, tak vyzeraju velke,ale celkovo na mne vyzeraju originaaal malee... dobre hovoril dr.ze nebudu velke, predsa len on to ma v oku, uz toho porobil :D zbytocne som sa strachovala...
ty mas aku vysku? kolkatky by si chcela teraz, ked uz vidis vysledok?

xexenka

Flow333

ved aj mne sa pacia tie origos silikony, kde to vidno, ved ked uz tolko penazi za to dam, tak nech to vidno :) ale bala som sa zo svojho pocitu. cely zivot (doteraz:)) male prsicka a zrazu po jednom prebudeni bomby :DDD ale nestalo sa... teda ked mam pushupku, tak vyzeraju velke,ale celkovo na mne vyzeraju originaaal malee... dobre hovoril dr.ze nebudu velke, predsa len on to ma v oku, uz toho porobil :D zbytocne som sa strachovala...

xexenka

Flow333

Flow333

Xexenka

presne si vystihla moje pocity. Len ja som chcela velke. Pre mna za mna nech vidno ze mam silikony. Tak ako cifrova hovori ze sa jej pacia silikonove prsia aj mne sa pacia. Cakala som vacsie a hned ako nasetrim idem.

laloa556

Lia86 - ja si ich práveže krémujem tou modrou niveou, ona je dosť mastná, a dávam si ju dosť nahrubo a to som si začala krémovať ešte predtým než sa mi tie strie spravili :( neviem prečo sa mi vôbec spravili, možno mám takú blbú kožu.. no skúsim kúpiť tú indulónu ešte.. ďakujem za tip ;) i keď je docela haluz, že až teraz sa mi začali tvoriť - asi pred 2 - 3 týždňami.. som myslela, že sa vôbec nebudú, sakra!

xexenka

adelaide

výška 175, váha 63-5kg...
hrudnik by urcite zniesol viac. ked mi dr.povedal 400ml skoro som odpadla, chcel dat aj viac,ale na prvy krat to neni dobre dat take velke. tych 400ml je max.on tiez povedal ze moj hrudnik znesie vela, ale ja som aj tak nechcela velke. no teraz, ked vidim ako to dopadlo, chcela by som vacsie. 500ml by bolo urcite ok,a nebolo by to ani velke.uvidime co a ako.teraz si dam nejake tie rocky pauzu, ale chcela by som to asi zvacsit.uvidime ako sa upravia do roka.pride mi kazdy iny :(((

Lia86

Baby, čo už máte prská dlhšie, ako ste to riešili, keď sa vás niekto spýtal, či máte silikóny, ste narovinu povedali že ste si ich dali spraviť alebo ste sa na niečo vyhovorili?
Barborka10, ty si to ako riešila? By ma to zaujímalo keďže máš prská už rok... Neviem, ako mám reagovať:-/

Lia86

Flow
Ale ja mam cez 30 fotiek, wuaaaa, budem to posielat do zajtra=)

Laloa556,
Teším sa s tebou, že ti prská robia takú radosť. Mne dr povedal, že ten Contratubex gel je zbytočný na jazvičky, bo obsahuje len extrakty z cibule, že sú to len vyhodené peniaze. Mne odporučil modrú indulonu, ta je dosti mastna, tak sa mazem s nou, skús, možnože pomôže aj na tie strie..