Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

nelinka, dakujem...
no aj ja si to myslim. ja som pri oboch detoch pribrala okolo tych 20 kg a brusiska riadne a stire nastastie ee.

Nelina27

korki, ak si nemala strie v tehotenstve tak je mala pravdepodobnost zeby sa ti objavili po implantatoch, tvoja koza je zrejme dost elasticka... je to vsak individualne... ja som pribrala v tehotenstve 24 kg, mala som mega brusisko a strie nemam absolutne ziadne na brusku, takze verim ze to bude v pohode aj po opke:-)

Nelina27

laloa, na tie strie si kup radsej nejaky specialny kremik na strie, najlepsie v lekarni, pripadne v drogerii - niektore su preventivne a niektore uz vyhladzuju existujuce strie... ale obavam sa ze ked uz ich raz mas, uplne ti nezmiznu nikdy, to je proste ta koza uz poskodena:-(((

maria1113

adelaide, dnes nemôžem popísať, ale hneď ako to bude možné, tak ti napíšem na mail, to vieš, musím sa venovať mužovi

korki

laloa, tak to je dost blbe tie strie.

baby, je to normalne??? tie srie?? sa ich bojim viac ako celej operacie.
ale skoro ziadna ste sa tu nestazovali na strie, nechapem???

ja som po dvoch detoch a modlila som sa aby sa mi na bruchu nevytvorili a nastastie sa nevytvorili, a nicim som nekremovala... a teraz ked mam ist na opku, tak hadam ma nedostanu, svine (tie strie).

Flow333

Xexenka
veď presne niektoré s menšími vyzerajú väčšie. Vieš asi keď nižšej dajú maximum tak je to iné ako my vysoké. Nedajú ti max lebo take veľké impl sa na prvý krát neodporucaju. Nespravidlive:-)

xexenka

Flow333

ja som uz rozmyslala aj nad tym,ze mozno nikdy nebudem mat take prsia, ako som ocakavala.ze to zavisi od toho zakladu co som mala,nemala som okruhle prsia a preto mi spatia ten tvar silikonu a este aj ten hrudnik :( no neviem, tak ale uvidime teda na tebe,bo ty si das isto skor ako ja... ale to by som nepovedala,ze ty mas 460, niekt.s mensimi vyzeraju vacsie. ale to je vse tym hrudnikom..

Flow333

Xexenka
sme rovnako vysoke. Ja mam ale 60 kil. Teraz urcite 600 by som dala. Mám 460 a je to malé. Nie preto som si dávala prsia aby som dávala push upku. Som zvedava čo povie DR keď mu poviem že som čakala veľké prsia. Vravel že budú veľké vulgárne a toto má od toho ďaleko.