Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

leus

dakujem:)od teba ma to nesmierne potesilo!praáve preto je veľká škoda,že mnohé dievčatá pošlu foto iba prvé dni,alebo krátko po operácií a potom uz do galerie neprispeju a vtedy este mnohe prsia vyzeraju vselijako,ci tvarovo ci velkostou,ale to sa naozaj meni.mne sa moje prsia pacili velmi uz od zaciatku,ale teraz rok po su naozaj ovela krajsie a su velmi prirodzene a este aj to,ze na tych fotkach to nikdy nevyzera uplne tak ako vskutocnosti,lebo fotky dost skresluju.a nedavno mi moj gynekolog povedal,ze sice videl uz viacej silikonovych prs a ze ich mali dievcata vselijake a na prvy pohlad umele,ale ze tie moje su naozaj vydarene a ze keby nevie,tak si netrufne tvrdit,ze su urobene:)takze je fakt pravda,ze aj gulate mozu vyzerat prirodzene.

Lia86

Babulky moje
Ďakujem, ste zlate;)
Cayman,
Do nemocnice si zober pyzamo na gombiky,papucky,daco na pitie(daco sladké,bo ja som mala horkú chuť v puse a to mi pomáhalo),potom pletovu vodu,mne sa po narkoze hrozne mastila tvar a to mám suchu plet,možno dajaky casak, ale aj tak budeš pozerať tv, myslím že viac som nepotrebovala. Zuby som umyla až keď som šla domov;) ak lubis sladké tak aj to, ja zas musím mat každý deň ovocie, to mi nastartuje žalúdok, inak jesť ti budú nosiť do do postele...fakt zober len základne veci, ja som nabrala toho kopec a zbytočne.

adelaide

xexenka ja si tiez nemyslim ze mam pekne prsia ale pred detmi boli celkom fajn aj ked male...
no drzim palce aby si bolo 100% spokojna.
ty si tiez taky kus zeny preto sa na tebe stracaju..kolko mas cez boky a pas ? ja mam tiez 80 pod prsiami...no a verim ze budu akurat..no som zveda-vaaa

xexenka

Flow333

ja som sa vtedy dotoho ani moc nehrnula, ale teraz ked vidim vysledok, brala by som viac. ale aj tak, povedal, ze nemoze dat na 1x viac. tak asi musim byt spokojna :DDD aj ked ete nie som :(

xexenka

adelaide

nemala som pekne prsia a preto mi spatia aj tieto silikony :/ ale hadam je este skoro hovorit o tom, bo dufam, ze sa dako pomenia :)

leus

lia
nadherne
barborka
musim sa ti priznat, ze mne sa zo zaciatku tv.nepacili,ale teraz po roku ako sa ti nadherne usadili, prirodzene, maju prirodzeny tvar, krasne
zeny, za tu antikoncepciu,nedavajte si danu, na nu moja sestra otehotnela a a 7mesiacov normalne menstruovala, ja mam nuvaring, dr.mi povedal, ze je to najslabsia hormonal.antikoncepcia na trhu a mozem ju mat do menopauzy, je to kruzok a zavadza sa do posvy na 3tyzdne, takze pecen obchadza a hormony idu priamo do sliznice maternice.

adelaide

xexenka neboj, podla mna sa ti este pomenia..usadia...
a zaklad si nemala taky odlisny..ci hej? na fotke sa nezda..pockaj idem este kuknut

cayman

Lia
su neskutocne, strasne krasne. Kolko si po opke? a ako jazvy? miznu potvory?
prosim ta co si mam zobrat na izbu? neviem co tam budem robit 2 dni...

adelaide

lia no paraaada ..kraaasne! a ako krasne pri sebe..ty si dalsia kralovna prsatic...a zda sa ze si pochudla, no svedci ti to

lenkea oukej :o) no ja pred tv lezat asi nikdy nebudem, budem nahanat deti..ale tak v kludovom rezime..