Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lenkea

lubs,ked si registrovana, len klikni na nick akejkolvek prispievatelky, otvori sa ti jej profil, v ktorom moze mat svoje foto. tak isto si mozes aj ty pridat foto k svojmu profilu..

xexenka

adelaide

tak ja to mam asi tak,ze nebudem zo sebou nikdy spokojna :/ ale myslela som, ze silikony su silikony, a vzdy to bude vyzerat umelo, ale nie je to tak. takze ani s tym som neni spokojna..

ja som pas nikdy nemala, skor mam taky chlapcensky typ postavy s pasom-bez pasu:). pas mas 70cm a cez boky momentalne 95cm

maria1113

Lia86, nádherné prsia, jedny z najkrajších v galérke.
Adelaide , poslala som ti mail.
Cayman, počas menzes operujú neboj

cayman

boze baby najviac sa bojim, ze mam stale menzes a vtedy sa nemoze operovat. sice je na ustupe, ale je...a nechcem odlozit opku. myslite, ze sa moze nieco stat?

lenkea

cayman neber si fakt nic zbytocne, aj tak pravdepodobne budes vladat max. sa poprechadzat po chodbe,, prve dni budes rada, ze si :-)

cayman

to fakt iba tak malo :))) a ja som si nabalila aj teplakovu supravu,ked pojdem do bufetu a na mileticku kuknut cinanov:) 8filmov si stiahla do notebooku-telka ma nebavi a mejkap samozrejme.

a kolko si uz po popke a ako to je s podprsenakmi? vystuzene si nemozeme kupovat na zaciatku?

barbora10

lia

ved som skoro zabudla.krasne ich mas a naozaj super satnik!!!a v tych trickach s opaskom pod prsiami vyzera dekolt paradne!!!a inak na tebe si viem predstavit kludne aj 600ml,lebo by boli nadherne:)