Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mirisek

Ahoj,
jsem objednaná na operaci k Mudr Červeňovi.
Říkal že někam mohu poslat mailem fotku a dostanu se tak k fotkám jeho "pracím" poradíte mi prosím ten email?
Děkuji moc

Mirisek

Ahoj,
jsem objednaná na operaci k Mudr Červeňovi.
Říkal že někam mohu poslat mailem fotku a dostanu se tak k fotkám jeho "pracím" poradíte mi prosím ten email?
Děkuji moc

Lia86

B4rbie,

Ja som bola dva tyzdne pn, som si vybavila pnku od obvodnej. Ja som bola kaputt, ubolena, vlasy mi umyvala mamca po tyzdni. Ked mi dr vytiahol tie dreny, strasna ulava, tie dreny su fakt super, bo som nemala skoro ziaden opuch, prska hned rovnake, bo dr Cerven nedava dreny a niektore kocky maju aj po mesiaci este opuchy. Dr trska je sikovny, prska vyzeraju uplne prirodzene bez podprdky, a ked dam prsenku, tak su to riadne bombisky=) nehovoriac o push upke. Kolkatky ides dat?

b4rbie

Lia

dakujem za odpoved, aj ked moc stastna nie som =D...
Idem k Trskovi, este dva mesiace necele a budem vediet presne o com pises... Strasne sa tesim, len sa bojim, aby mi to neprekazili nejake zle vysledky krvy alebo...

Po operacii ste si baby brali PN? alebo dovolenku? rsp. po kolkých dnoch ste zvladli ist do prace??

Lia86

Cayman,

Ako tak pozram, este som ti zabudla odpisat, ja som uz nieco cez 4 mesiace po opke, 6 tyzdnov som nosila tu retro prsenku, pooperacnu, a pak uz mozes nosit aj vystuzene, ja vlastne ani latkovu nemam, len vystuzene a push-upky. Inak jazvicky sa hoja, blednu 6-12 mesiacov, tak mi povedal doktor. Ja mam este jazvicky ruzove, ale uz blednu. Inak s tou Miletickou a bufetom, ja som tiez myslela, ze tyzden po opke pojdem na jarmok, ale ee, nedalo sa, bola som ubolena a bola som rada, ze som v klude

Lia86

Cayman,

Ja som sa s Trskom tiez bavila o tom menzese, on vravi, ze s medicinskeho hladiska operacia pocas kramov nie je problem, tu ide len o to, ze po opke si ubolena, je obmedzeny pohyb a ta hygiena je horsia, tazsia. Ale ked ti uz koncia, nie je co riesit...

Lia86

B4rbie,

No, ja som aj vzala hrebeň do nemocnice, ale nepotrebovala som ho. Ani doma, nebola som schopna zdvihnut ruky, takze cesanie nehrozilo, ani cop som si nevedela spravit, a ked som videla, ako mi ho robi priatel, tak som to vzdala a bola som radsej ako staza. Po par dnoch som si dokazala urobit cop ale len na boku, vzadu este nee.Ale postupom casu budes moct robit viac a viac cinnosti, tela ti samo dovoli, co mozes a co nie... Ides k Cervenovi ci Trskovi?

b4rbie

Lia

ako tak pozeram, pri bolestiach mozem zabudnut aj na svoje vlasy ze? cesanie nehrozi... hmm, som zvedava ako moje vlasy nad zadok bude rozcesavat priatel... =D...

Lia86

Barbora10,

Veru, väčšie prská budú, po deťoch, to som si istá:) Neviem, či 600, ale 500vky určite:)

Cayman, noťas ani neber, naozaj budeš rada že si, nieto ísť na Miletičku:))) Aj ja som bola pred opkou hrdinka:))) ale bola som rada, ak som sa chvíľu prešla po chodbe. Myslím, nechcem ťa strašiť, ale po opke nevyteperíš notebook na kolená... aspoň ja som bola taký krypeľ ujojkaný:)