Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

solnicka

a babenky k tej antikoncepcii sa chcem aj ja podelit...ja som mala aj tabletky aj naplaste ( asi par mesiacov) a nakoniec ten kruzok nuvaring a musim povedat ze to je to naj co som mala...nemusite na to mysliet lebo sa meni iba raz za mesiac...a vsetkym kamoskam a sesterkam co som odporucila tak si len chvalili...myslim si je to to najmencie zlo :) mala som to cez 3 roky a nemozem povedat nic zle na to a mmozem len odporucit...sice som antikoncepciu vysadila v auguste ale ak by som mala ist zas do toho tak urcite nuvaring... :)

b4rbie

Lia

este ze si bola PN, nech ti ostane dovolenka na leto v novych plavkach.

Idem si dat anatomy bud 320 alebo 375, podla toho co sa mi tam vojde. A kolkatky mi to spravi to vobec netusim.
Inak ty mas od Trsku gulate? to ti sam navrhol? lebo co som pocula, ze kazdej navrhuje anatomy.

solnicka

Adro
Jeej tak to dakujem za podporu..presne to potrebujem a vlastne asi vsetky asi...a mozem sa opytat moja ze ty si tiez tu v UK ze? a ako dlho si sa objednavala k GPmu? a co vsetko ti tu spravili? a co si im povedala ze naco to potrebujes?Dakujem...a inac mas krasne prsie...mas posobny zaklad ako ja tak to je dost mozne ze aj ja budem mat take pekne :)

solnicka

maria
hej tak som si ho nakoniec vymenila s maxim na 7 marca aj ked aj to bolo take nijake lebo presne tento termin mal uz nahlasen kolega a zas som mala problem dostat volno...ale tak nakoniec sme to tak vymysleli ze priatel sa na jeden vykend musi vratit na otocku do prace...uz ma aj letenku kupenu :)takze uvidime...len teraz sa zacinam velmi bat a aj peniazky neviem ako budu lebo mi stale pomahame inym a ked dojde k vracaniu penazi tak sa nikto k nicomu nema :( tak uvidim...ale zacinam sa bat a mat pochybnosti :0

Lia86

Cayman,

Neboj, zajtra uz budes medzi nami na druhom brehu, uz bude dobre, len sa tes, bolesti prejdu a budes sa neskutocne tesit z novych prsiek, nakupenych prseniek a topikov, ver mi, viem o com hovorim:)

Mirisek

Ahoj,
jsem objednaná na operaci k Mudr Červeňovi.
Říkal že někam mohu poslat mailem fotku a dostanu se tak k fotkám jeho "pracím" poradíte mi prosím ten email?
Děkuji moc

Mirisek

Ahoj,
Říkal že někam mohu poslat mailem fotku a dostanu se tak k fotkám jeho "pracím" poradíte mi prosím ten email?
Děkuji moc

Mirisek

Ahoj,
Děkuji moc