Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

cayman

babulky velmi moc vam dakujem,ste uplne skvele a ani neviete ako ste mi pomohli. mne su bolesti ukradnute,to je to najmenej-dolezite je pre mna sa zobudit. v zivote som nemala ziadny uraz,zlomeninu nieto este opku, teraz som v poho ale je mi jasne,ze rano budem zelena :) este raz vam zo srdca dakujem

bru

cayman

tak aj ja sa pripájam k tým čo ti držia palce, a viem si predstaviť čo prežívaš mňa to čaká 26 a už som z toho dosť nervózna ale už to budeš mať za sebou, a bude len lepšie, a v lete sa budeme na kúpaliskách vytešovať držím palce.......

Lia86

B4rbie,

Nie, nie som z BA, po dialnici to mam taku hodku domov, ale poviem ti, citila som kazdy kamienok na ceste, kazdy hrbol, jamu, domov som prisla normalne unavena, hned som si musela zdriemnut z tej cesty:)

b4rbie

Lia

no zaklad si mala asi o dost vacsi ako ja, takze si si to mohla dovolit. Mne neostava nic ine, teda som rada aj za to... =)...

Inak mala si dlhu cestu domov po operacii??
Prepac ak si tu uz niekde pisala a ja sa vypytujem zas, ale si z BA?

b4rbie

Cayman,

moc drzkam palceky. Ci a ako to boli, to ja este neviem, ale urcite to stoji za to. A za par dni ani nebudes vediet a budes si len uzivat krasne prska a plny vystrih. Budeme sa tu na teba tesit...

Lia86

B4rbie,

Hej, ja mam gulate 410 ml, VP, na konzultacii mi povedal, ze vyhladom na moje proporcie mozem dat aj anat. aj gulate, mne sa osobne viac pacia gulate, tak som nevahala, a prska mam ako prirodzene:) Aj kamoska ma gulate a moc sa mi jej prsia pacili, preto som zvolila gulate.

b4rbie

Cayman,

moc drzkam palceky. Ci a ako to boli, to ja este neviem, ale urcite to stoji za to. A za par dni ani nebudes vediet a budes si len uzivat krasne prska a plny vystrih. Budeme sa tu na teba tesit...