Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

caymaaaan ahooj..no parada tak ziva zdrava..uz sa tesim na dojmy
zajacik nemyslim ze is najstarsia..ja mam 33 a viem ze tu boli aj starsie baby ako ty.
no ak fajn, deti su uz velke to je super..

maria kde bola cayman - u cervena? nevies?

zajacik_006

Adelaide
som skoro 7týždňov po opke. Všetko je ok, len to ľavé prsko mi nechce klesnúť. A moje deti? Ja som tu medzi vami asi najstaršia,mám 37r. a moje deti pomáhajú už mne,teda hlavne oni fungovali po opke. Majú 18 a 13rokov.

maria1113

cayman, tak ty už si po , úprimne ti závidím, že to máš za sebou. Ako sa cítiš, ak môžeš povedz svoje dojmy, po prebudení a tak celkovo.

sya

baby naco ta kontrola?? co tam?? ze sa tak hlupo pytam ja viem.. ja som tam bola naposledy tyzden po opke ked mi stehy vyberal.. no v aprili to budu dva roky.. ci treba ist ajtak??

zajacik_006

Adelaide
ďakujem, áno už som po kojení dvoch detí a spolu som ich kojila cez 3roky apreto aj tak dopadli. Max.vyťahané,ale už je po a mám zasa pevné prsia

Emi 811990
u dr. Očenáša som platila 2700.

Barbora 10
ďakujem,tvoje sú aj tak z celej galérky tie naj. Pekne vidno,že chcú svoj čas,aby sa aj nám vyformovali. Ja mám ešte troška problém s ľavým, je viac opuchnutý a vyššie uložený,že by sa mu nechcelo klesať?