Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Nela111,

Neviem, ako to je, ale ja som videla na nete video, kde robili reopku a rezal cez povodny rez spod prsa, najskor sikovne odstranil resp. vyrezal jazvicku, pak rozrezal a menil...Podla mna je blbost,aby dr robil dalsie jazvy dakde inde...

Nela111

Ahojte vsetky, zaujimalo by ma ako sa postupuje pri reoperacii.. Doktor reze do tej istej jazvy? Povedzme ze ma zena povodny rez z podprsnikovej ryhy, tak pri reopke posunie rez o kusok vyssie/nizsie, ci nie?

adro03

SOLNICKA
TAK JA SOM MALA JEDEN DEN KONZULTACIU A DRUHY DEN PREDOPERACNE.OPYTAJ SA SESTRICKY CI SI TAM MOXES UROBIT PREDOPERACNE.MNE SESTRICKA POVEDALA KDE SA OBJEDNAT.VTEDY KED SOM BOLA NASU SESTRICKU ZASTUPOVALI INE SESTRICKY.OKOLO 2350,CENA ZALEZI OD IMPLANTATU AKY DAVAS.TAK TI DRZIM PALCE PA A KEDY PRIDES NA SK?

barbora10

cayman

nebojkaj,to z teba teraz hovori iba bolest,ale ked uz budes ok a budes sa pozerat na krasne prsia,tak rychlo zabudnes na bolest.za par dni bude dobre a myslim,nemyslim,viem,ze zivot s peknym dekoltom za tych par dni bolesti urcite stoji:)a ak ta to ukludni,tak pre mna bola taktiez prva noc katastrofa a tiez ma to velmi bolelo,ale absolutne nelutujem,ze som do toho sla a tak to bude aj v tvojom pripade.

maria1113

adelaide, však aj mne už ťahá na 34 , hrozne to letí, ani mi to tak nepripadá. No mali by mi pomôcť tie moje dve dcéry, budú sa pekne o mňa starať. Staršia už zvládne aj špagety uvariť tak neumriem od hladu.

jednotka1

cayman
tak super.uz to más za sebou.neboj,za chvílu si na tu bolest ani len nespomenies.strasne rýchlo to ustupuje,aspon u mna :o)) tak pekne oddychuj a s kludom sa nechaj obskakovat.

Lia86

Cayman,

Vitaj medzi nami prsaticami:)
Aj ja som bola ubolena po opke, som si nadavala co som si to na seba vymyslela, ale teraz by som sla do toho zas, fakt to stoji za to, bolesti prejdu ale krasne prska zostanu. Neboj, cely den ta budu dopovat infuzkami od bolesti, na noc ti daju pirulu na spanie, dobre bude moja, prvych par dni je to zle, ale potom to bude uz len a len lepsie. Myslime na teba