Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj tyshka, nečakaj, že nejaké bylinky, alebo krémy, či nebodaj tabletky ti dopomôžu k plnším prsiam. Jedine zväčšenie prs, je viac metod, či tukom, alebo silikonom.

Flow333

Jednotka
ani ja nie som spokojná s veľkosťou. Práca dobrá ale sú malé podľa slov DR som čakala oveľa väčšie.

zuzkas

ahoj maria.nič mi neprišlo na mail,ale nevadí mne sa dnes konečne podarilo zaregistrovať sa tam!hurá!!!,ale aj tak ti ďakujem za ochotu.vidíš akí sú lekári,niektorí vypýtajú od pacienta a niektorí poprajú veľa šťastia a dajú si to preplatiť poisťovňou.ja som bola aj na rtg pľúc,ale ja som mala takú staršiu internistku,takže ona to asi robí pravidelne i keď sa to možno nemusí chce si byť istá že je všetko v poriadku.

jednotka1

juj maria ja mam az o pol roka kontrolu,to je dost času aby sa dal aspon trosku do poriadku.po op vyzerali uplne rovnako,to potom po 2 tyzdnoch sa takto začali menit.
adelaide
dr.pikula na pohlad sa mi zdalo ze rovnaký,ale dr.povedal hned ze lavy mam vačší o trosku.ale potom po op,zase ze nevie čo je taký opuchnutý,ze ho mal za chvilu spravený,ze dobre isiel a s pravým sa babral dlho.

jednotka1

maria
je to rovnaké
adelaide
to je také ako ked más napr.ruku strpnutu a odtrpa ti také mravenceky určite to poznás.ale to len chvilku a prestane.a potom zase.

jednotka1

lenkea
myslím ten lavý,čo mam este stále taký čudný ovela vyssie,napuchnutý a celkovo má uplne iný tvar ako ten pravý,s tým som mala od zaciatku problémy a teraz aj toto.no nebolí to,len je to taký divný pocit.