Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Co su dreny? Citala som, ze pomocou nich odteka krv, ale co to presne je, nejaka hadicka? Doktor v tom pripade ranu (rez) kompletne nezasije? Neviem si to akosi predstavit.. A v akych pripadoch sa to dava?

adelaide

cayman :o) perfektna si..no podavas pekne vykony..
s tym fajcenim som na tom podobne..ale ja sa k cigaretam poctivo vraciam po vsetkych kojeniach a tehotenstvach..ale teraz ked som na silvestra vypila polflase bieleho rumu a fajcila pri teplom krbe na chate cervenu malborku tak odvtedy teda ani alkohol a cigarety uz dufam na dlho ani vidiet...a zacala som cvicit a citim aka som silnejsia a zdravsia bez cigariet..
nefajci :o)!
a vydrrrz..mas to za sebou..410 budu nadherne..a este sa ti budu malit neboj nic ! (ja tu machrujem co som sa bala dat si 400 a teraz suverenne idem lebo vieeem vieeem ze velke ne-bu-duuu..ani tvoje nie uvidis)!

lenkea

cayman, neviem ktora to tu kedysi napisala, ale teraz to napisem ja tebe : predstav si vsetky tie hviezdy, celebrity, kamosky, baby z fora..normalne si ich viac cenime, ked vieme cim presli :-)
a vidis, rychlo zabudli na bolest a uz sa len tesia :-)
vydrzis, zajtra bude lepsie, neboj :-)

cayman

tak zlaticka moje.ono by to ani nebolelo pokial sa clovek nemusi hybat. to je najhorsie preto som radsej cely den spala.Personal je peerektny ale kedze su tu aj ini pacienti hanbim sa ich otravovat.Preto sa sama dviham.Pijem a o obliekani na wc ani nehovorim. teraz som tu mala taku gymnastku ja ze sa uz rozrevem.mala som po kramoch a vecer sa mi zasvspustili.tak sama tanga vlozku navliect a druhe gate.to bol vykon. no a uplne najhorsie su moje hlieny.nemouem dychat co mi tecu a ani kaslat. fuj -kvoli tomuto uz v zivote nebudem fajcit. inak sa bojim lebovprava koza ma viac boli a dvojnasobne viac krvi mam v nadobke. ale sranda ze necitim ziadny tlak na hrudi ako ste viacere pisali. mam410ml z coho som sklamana lebo som chcela male a nebolave :(