Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

solnicka
Ahoj ano som z UK, ale u nasho GP som nebola ja som aj predoperacne mala spravene tu v BB.vstko som riesila na SK. Tak ti drzim palceky aby ti to vyslo a tiez boli krasne .vo stvrtok idem na stehy tak urobim nove foto a poslem. dakujem a drzkaj sa

Lia86

Pespra,

Ak nie si si celkom ista s pristupom lekara, skus konzultaciu este niekde inde, moznoze ta iny lekar viac presvedci, navrhne ti rozdielne velkosti na vyrovnanie rozdielu prsiek... Najlepsie bude, ak si napises otazky vopred na papier, bo ja som bola taka ista, mala som milion otazok, ale ked som bola u dr, nenapadla mi ani jedna:)

maria1113

cayman, ja ti tiež prajem, aby všetko dobre dopadlo a aby si bola spokojná.
Zuzka, včera som ti poslala na mail prihlasovacie údaje na omlazení.cz, došli ti? Ja som prišla od obvodnej, brala mi krv do piatich ampuliek a s radosťou mi povedala, že to musím zaplatiť, tak som platila u nej 8eur a povedala, že na internom to bude omnoho viac, že či viem o tom . Len som sa na ňu usmiala a pomyslela som si svoje.
Adelaide, ty ako, už si sa objednala?

pespra

Baby, ja stale rozmyslam dokola nad tym, ze mi povedal, ze v pohode mi da rovnake implantaty do obidvoch. Podla mna je ten rozdiel naozaj dost viditelny (nakolko z praveho som viac kojila) a nechcem aby to bolo tak vidiet aj po opke :-(

A neviem ani co presne znamena, ze CIASTOCNE pod sval... Ja som ho vtedy na konzultacii zaplavila milionom otazok a ked som odisla napadlo ma este par dalsich, co sme sa nerozpravali. Vsetky tu pisete, ze bud pod sval, alebo pod zlazu... mate niektora tiez ciastocne pod svalom?

pespra

Ahojte, par dni som nepisala, ale poctivo aspon citala po nociach :-)))

Cayman zavidiiiim, rano uz budes prsatica :-) drzim palceky a narkozy sa neboj, ja som bola operovana uz viackrat a nie je to nic strasne, ta samotna narkoza :-)