Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj maria.nebrala som si pyžamo.teda áno,ale využila som ho len noc pred opkou.vieš ja som išla večer pred.ráno ti dajú silónky,ktoré si oblečieš a dajú ti takú košelu vzadu na zaviazanie.necháš si nohavičky oblečené,tú košelu a tie pančuchy a tak budeš až do odchodu domov.už sa ti to krááááti:-)

maria1113

adelaide, ešte sťastie, že ma kto s deťmi pomôcť, ja sa tiež môžem spoľahnúť na maminu pomoc vo všetkom. Manžel pôjde za týždeň do roboty(pracuje v zahraničí), tak ten sa nebude môcť o mňa starať.

maria1113

adelaide, včera som si ho nasadila, iba dve tab. denne si budem dávať, to neuškodí keď sa bude aj dlhšie užívať, niekto to užíva stále, komu praskajú žilky. Ja som teraz pozerala galérku a veru som nenašla clang.

adelaide

ahojte...clang ale ty uz nie si v galerke tusim vsak?ako je to mozne...
no maria s detmi budem u nasich..nejak to hadam prezijeme..ten ascorutin sa nema brat len tyzden? ty uz ho beries teraz?naco tak skoro?

clang

Maria
ahoj, ano ano to som ja. no zatial to vyzera tak isto. teraz v novom roku by som mala ist na kontrolu a rozhodnut sa ci to chcem riesit teraz alebo neskor. doktor mi odpura aby som to riesila az po detoch, a rozmyslam ze to mozno spravim tak, lebo urcite budem chciet potom vacsie a pojdem na vymenu tak by som si to mozno dala az vtedy vsetko spravit. no neviem. uvidim. lebo bojim sa toho, ze ked si to dam spravit teraz, aby sa po kojeni resp. pri kojeni zas bradavky nedostali do nejakej inej roviny kazda.. a to mi doktor nevylucil, kedze to prsko bolo kazde ine..
takze tak, ale teraz nad tym momentale ani nerozmyslam, v podprde neni vidno nic a priatelovi to nevadi, takze ma to tak nesuri.

clang

Ahojte baby,
ako sa mate :), dlho som tu nebola.
gratulujem vsetkym novym prsaticiam :))

chcem sa spytat jednu vec, som vlastne 3 mesiace po OPke a uz normalne cvicim, teda chodim na aerobic(bodyforming), ale neviem ci uz mozem cvicit aj kliky. viete mi poradit? lebo ked som ich par spravila citila som trosku tlak, lenze neviem ci to bolo z toho, ze som dlho necvicila a musi si telo zas zvyknut alebo to moze byt implantatom. nerada by som si tam nieco posr...
a inak musim povedat, ze naozaj ta pooperacna podprda je teraz uplne super, nosim ju na cvicienie a je strasne pohodlna:)).

torok1

ahojte, ja mam opku v pondelok u Dr. Trsku, tiez ste posielali peniaze na 2x? je to len tak vsetko ustne dohodnute, bez zmluv, dost divne nie?
Poradite mi prosim co si vsetko vziat od snopu ? aj pyzamo a zupan a taketo veci?