Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

adelaide, už asi nič, však na tom paperi toho bolo dosť, od krvnej skupiny, po čas zrážania a neviem čo ešte. Ja neviem, koľko tam budem platiť, tiež rátam 20-30 eur. Ascorutin som si dneska nasadila.
Jednotka, čo prsia , už sa ti začínajú páčiť, lebo si písala vtedy, že sa ti nepáčili.

adelaide

nie nie myslim maria ze nie rtg hrudnika..len krv a EKG a co este zahrna PREDOPERACNE okrem krvi?ja som im ukazovala ten papier a ze robia vsetko. bude to stat 30eur..

adnes som kupila ascorutin ten stal 1,21 €...najlacnejsia polozka operacie :o)

a jednotka-koksoto co je..ale pocula som vselico ze to zvykne aj zavrgzgat a prelievat sa a podobne...ale vibrovanie? baby neviete ?

maria1113

adelaide, mne dnes brala krv do piatich ampuliek, v stredu idem pre výsledky a potom sa musím objednať na interné. Ty ideš aj na rng hrudníka? Lebo ja to tam nemám písané a myslím, že zuzkas bola na tom.

solnicka

Adro. Termin mam 7marca k cervenovi a mala by som mat 300 stredny profil gulate,Rez pazuchou....a to si si vsetko vybavovala cez cervena???ja som tiez rozmyslala ze sa skusim opytat sestricky ci sa to da...a stigma si to vsetko v jeden den? A kolko ta to vyslo? A som v Southend on sea :)

solnicka

Adro. Termin mam 7marca k cervenovi a mala by som mat 300 stredny profil gulate,Rez pazuchou....a to si si vsetko vybavovala cez cervena???ja som tiez rozmyslala ze sa skusim opytat sestricky ci sa to da...a stigma si to vsetko v jeden den? A kolko ta to vyslo? A som v Southend on sea :)

solnicka

jednotka1

ahojte, neviem kto to uz písal,ze ma taký pocit,ako vibrovanie v prsiach si to pamatám,lebo som sa pousmiala,ze ake to moze byt no a od včera mam tiez taký pocit ako keby som mala na prse telefon na vibre polozený,nieje to sustavné len take momenty a len v jednom.v tom lavom,nepodarenom.neviete čo to je???dnes som presne 6t.po a kontrolu mam az o pol roka.mam to nechat tak?