Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

maria1113
ano je to velmi neprijemne ,ja so jedla o 10 vecer.a to sme boli dve ,co sme zvracali,dokonca sme mali asi az .2 alebo 3 krat vyzivy proti zvracaniu ,ale ta kola velmi pomohla

adro03

Ahojte baby
tie , ktore idete na op urcite si zoberte kolu. ja som cele doobeda zvracala po narkoze a poobede mi manzel priniesol kolu vypila som ju stale po troska a nevolnost presla.po vecery som aj sladkosti jedla, v novamede varia velmi dobre.drzim palceky tym co idete babenky vela stastia

zuzkas

niečo som aj pozerala,ale mne to tak nejak mrzne,tak ma to nebavilo tak dlho čakať.ja už aj do tejto galerky moc nechodím.už som si dosť prsiek popozerala,tak stačí,ale na tvoje sa určite pozriem,lebo som vlmi zvedavá:-)
clang a tie bradavky sa ti upravili?inak aj ja idem dnes cvičiť prvý krát.zatial som len doma trošku a dnes idem na pilates a vo štvrtok na zumbu,tak uvidím čo prská povedia:-)

maria1113

zuzka, veru kráti, zajtra idem pre výsledky, som zvedavá aké budú. Ja viem, ta si šla vlakom do BB deň pred.