Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

danka 0

Kedy prosím vás zvykne dr Trška prepúšťať domou po operácii na klinike šnop? Na druhý deň asi nie, však? Ale na tretí už ano? Alebo až na štvrtý deň po operácii?

maria1113

adelaide jupi, od dnes presne za dva týždne a ty niečo cez dva, ale to letí konečne. Cola je dobrá asi , že sa ti po nej dobre vybublinkuje žalúdok. Tebe ako vychádza menzes dobre?
Bianca, tbl. sa volajú norethisteron, sú to hormony, užívajú sa dve za deň, dlžku užívania si určíš sama, podľa toho, o koľko si chceš posunúť menzes. Po vysadení ti príde na druhý deň, alebo za pár dní. Mne bolo z nich dosť zle.
Zonda, pošli foto svojich prs aj s nickom na e.uhrinova@gmail.com a obdržíš údaje na vstup do galérky.

bianca003

baby poradite mi ako sa vola tie lieky na oddialenie menstruacie_? a ci sa daju vybrat aj bez receptje ? inak ako to je s tymi tabletkami ked obsahuju hormon? pretoze pri opke sa nesmie brat ziadna hor.antikoncepcia dakujem...

barbora10

lia,leus

dievcata pery su moje,aspon tie su pekne aj od prirody:)ale to len tie spodne mam take plne vrchnu az tak nie a pouzivam tento ruz:
www.rimmel.sk

je vyborny a dodava peram krajsi a plnsi objem.

zuzkas

maria keď som bola ja na opke,tak jedna čo bola so mnou na izbe zvracala celý deň,ani večeru nejedla a večer jej až tabletko zastavili zvracanie.chceli jej dať injekciu,alebo infúziu,ale nechcela,že ona vždy tak zvracia po narkóze.