Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Tu kokos. Dobre, že 50 a prsia. Tie sa o seba musia starať. Čiže aj keby som išla v 40 ke na výmenu. Tak ok:-)))

adelaide

lola ahooj super ze sa ukazes...o)
cheri a co ta ruka? hoji sa ti to? dokedy mas sadru?..na kontrole si bola v pezinku?
ty brdo ze 50 rocne..no teda :o)
lola ty ako, spokojna? :O) odpisem ti na mail..len som nestihala

tak diki baby za infosky

Cheri39

ahoj lola, máš sa dobre?
v nedeľu som bola v PK na kontrole, všetko je o.k., môžem cvičiť, spať na bruchu, proste všetko, keby nie tej dochrámanej ruky, kruci...
inak, myslela som si, že som asi vekovo najstaršia majiteľka nových prsiek, ale boli tam dve dámy s novými prskami - úplne čerstvé a každá mala nad 50 rokov, úplne som bola šoknutá... tak som asi v norme :-)

Cheri39

adelaide, jedlo som ani neočuchla, ale lole priniesli myslím obložené rohlíky so šunkou, a jogurt.. ja som po troške zjedla snickers, ale všetko išlo pá-pá... :-),
aj ja som sa bála, že budú gule, ale nie sú... uvidíš, budeš spokojná

lola 19

ahoj adelaide. no nechceli nám moc dať večeru, že nám bude zle..ale setričku som prehovorila, bola som strašne hladná. tak mi priniesla jogurt a rožky. v nedelu nás pustili okolo 9hod po preväze.

adelaide

cheriii..nazdaaar :o)veru mas pravdu..pred chvilou som sedela u vas na izbe a ze 2 a pol mesiaca to vtedy tusim bolo..
a ja duuufam duuufam zre ukazu..ma este nejake fotky pred tak tie su take vystiznejsie..cele do polpasa..a stale studujem moju fotku a podobnu postavu hladma v galerke a vysledok..jak sprostaa do nemoty...
ale verim ze to bude ok..spravi ich hadam pekne..skor sa bojim ze na mojej kostnatej hrusi to budu dve polgule od hora..ale zdola a zboku to bude hadam dobre..aj teba som zas vcera pozerala a na prvy pohlad priznavam ma soklo ake su velke ale teraz uz nie..su velmi pekne a fakt totalne prirodzene..to vdaka zakladu ze si mala trosku ovisnute

ozaj ako je to s jedlom v PK? daju mi nieco ci nahadzem do tasky nieco na prezitie? a kedy ma v nedelu pustia?

danka 0

Ďakujem Lia86 to som chcela vedieť :-)tiež asi pôjdem k Trškovi všimla som si na tomto fore že sa dosť často v dobrom spomina, ak by nerobil pekne prsia tak by sa tu o nom nepísalo :-) Je to predsa lepšie ako isť k niekomu o kom som v živote nepočula a potom budem ľutovať.

Cheri39

ahoj adelaide, tak ty už počítaš dni do opky... neuveriteľné, ved len teraz sme sa bavili na izbe po mojej opke... a moje prská už majú 2 mesiace...určite na tebe tie 400 pekne ukážu, dúfam, že skoro pošleš foto,
inak, mne ani tá cola nepomohla, museli mi dať injekciu a lola, čo bola so mnou - nič, aj večeru zjedla v pohode, ja som mohla len vodu... a len po malých dúškoch, ale zasa som nemusela od 2. dňa brať nič od bolesti...ale už je všetko zabudnuté... len pekné prská zostali.

Lia86

danka0,

Standardne mas v cene 1 noc, ale kedze dr dava dreny na dva dni, tak je rozumne si tu 1 noc uz doplatit, tak ako sme to viacere, co sme boli u Trsku, a mas infuzku, tak ti davaju o ten 1 den dlhsie antibiotika a analgetika do zily. Po dvoch nociach na klinike ta rano dr skontroluje, vyberie dreny, nasadi podprdku, este ofacuje aby sa po ceste daco nepohlo a ide sa domov. Takze pocitam, ze Cayman pojde zajtra rano domov...