Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Ajsa4

Ahojte kocky, Lola, Cheri

Dlho som tu nebola a som rada že si akurat na prvej stránke čitam o vas. Ako sa mate?Cheri, tak doktor povedal ze uz mozes spat aj na bruchu? bo ja som sa uz pohravala s tou myslienkou ale nebola som si ista.Prajem hlavne skore uzdravenie s rukou, a čo si robila?

lola 19

až také malé nie sú :), mám 350ml, ale na môj hrudník by sa hodilo viac..ale som spokojnááá, to len také chvilky ma chytajú. myslím, že dobrovolne, pod nôž nepôjdem, len ked bude treba..:) a dúfam, že to tak skoro nebude..:)

adelaide

flow:o)
ja by som bralatvoje starosti..ja chcem momentalne prezit tu PRVU moju opku...a na dalsiu sa chystam o 15 rokov ..xixi..
fakt sa ti zdaju take male?

maria1113

ahojte kočky, lola, ty nemáš foto v galérke , tak sa mi zdá, ale mohla by si dať, koľko máš ml, zdajú sa ti malé?

Flow333

Baby anketa: ktoré ste si pred opkou hovorili že len jedna opka a dnes by ste si Isli a dali viac. Ja sa hlasim. Som povedala len jedna opka. A už špekulujem kedy bude dalsia:-)))

Cheri39

adelaide, sadru mám až do 24.1., potom ešte rehabilitácia, ...no horor

lola, neboj, nabudúce dáš cez 400 :-D

lola 19

ahoj cheri. mám sa dobre a som spokojná, ale dala by som už 400ml, tak ako mi odporúčal dr. mala som ho poslúchnuť :) ale teším sa aj tak :)