Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Flow333

Adelaide

keď si dám brutal push up tak ok. Ale v obycajnej podpire sa strácajú a ešte keď na to natiahnem pulover, nemám vôbec pocit ze sú väčšie ako pred opkou.

Pespra
keď ti doktor navrhne viac a vie že sa ti to zmestí daj si. Nebudeš ľutovať.

si sa

Torok1

Ahoj, ja idem tiez Trskovi. 14 februara mam termin a tiez mam peniaze poslat na dva krat a na dva rozlisne ucty.ja neviem ako to je inde, ale u Trsku to tak asi funguje.A uz si posielala peniaze?a kolko Ta to vyjde?Mne povedal 3000.A ty ides teraz v pondelok.tak drzim palce,nech Ti vsetko dobre dopadne a potom napis ako si dopadla.Ozaj a kolko ml Ti ide davat.

kozicka

ahojte dievcence, dlhsie som sa neozvala, pracovne povinnosti na mna v novom roku doliehaju. Chcem privitat baby s prskami, ktore prave teraz prekonavaju to co uz par z nas ma za sebou. Nebojte, dobre bude, bolesti zacnu rapidne ustupovat a vy sa zacnete vytesovat. Ja odkedy nenosim speci podprdu som minula strasne peniaze a mam asi 5 novych podprseniek. Kraaasny pocit ked sa prechadzate medzi regalmi a nehladate pushup vypchate podprdy, ale hrdo kracate a vyberate si C - D. Na toto myslite, ako hrdo budete pradielko nakupovat a hned to bude menej boliet :-) Pre mna tento moment bol 2. najprijemnejsia vec hned po prvej poriadnej sprche :-)))

martinka54

pespra
inak ja som po narkoze pila mineralku materinu dusku, ale iba pomalicky najprv. mne bolo povedane, nech si zoberiem to co mam rada :-)

Lia86

Danka 0,

Doktora Trsku a kliniku SNOP ti mozem vrele odporucit, doktor robi velmi pekne prska a tie dreny, su skvele z toho dovodu, ze tekutina, ktora sa ti tam tvori po opke vytecie a ty nemas opuchy ako niektore holky, co dreny nemali a dlho sa im to vstrebavalo. Taktiez aj dr Cerven ma krasnu pracu, len u neho sa caka podstatne dlhsie na termin. Ak by si chcela vidiet pracu tychto doktorov, tak pozri galerku, aspon budes mat lepsiu predstavu. Ak si v nej este neni, tak posli foto svojich prsiek na e.uhrinova@gmail.com a pride ti link na galerku spolu s heslom.

martinka54

pespra
mozno ti z narkozy nebude zle. ja som tiez po spinali pri cisarskom nebola najlepsie, sice som nevracala, ale ma hlava bolela skoro 4 dni a moj den zacinal kava+cola a pomahala. po celkovej narkoze mi nic nebolo, zobudila som sa s usmevom. inak ja som sa rozpravala s anesteziologickou, ze preco zeny vracavaju po narkoze a ona mi povedala, ze si to kopec zien tak vsugeruje do hlavy, ze potom zacne vracat, hlavne je take veci si nepripustat

clang

Inak baby co sa tej coca-coly tyka, to neznamena, ze ked to pomohlo jednej, ze to zaberie kazdemu. ja som bola na op v PK a tam nam colu po opke vyslovene zakazali, ze je tazka na zaludok a aby sme z toho nezvracali. takze radsej asi skusit najprv po malych duskoch..

pespra

Baby da sa aj u Dr. Cervena v Novamede priplatit jedna noc navyse, neviete?

Flow333 kazdy tvoj prispevok ma utvrdzuje v tom, ze asi predslen pristupim na tie vacsie, co mi navrhoval dr. :-)

Inak dik za tip s tou colou... :-) Ja som po narkoze nikdy sice negrcala, ale po spinale, po cisarskom som grcala ako splasena. Tak sa bojim, ze aj teraz budem. takze cola v taske to isti :-)

lolo77

zdravim vsetky baby :-) ja uz vas velmi dlhy cas necitam..ale teraz som si sem par krat klikla..

cheri39 : ja som zhodou nahod bola tiez u cervena v nedelu na kontrole (skoro po roku)..a videla som tie dve panicky..a tiez som im dala tak po 50.. ale vyzerali ze maju tych operacii viac za sebou :-)
j
ja nedam na cervena dopustit..

prajem vsetkym cakatelkam.. pevne nervy..a ziadny preoperacny strach.. ked sme to my vsetky ostatne zvladli..zvladnete aj vy!a po operacii vam prajem - nech vas chrbat a zadok boli co najmenej :-D