Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Danka 0,

Ja si anestezu v SNOPe mozem len pochvalit, absolutne nic mi nebolo. Za mnou dr po opke uz nebol, bo mna dooperoval navecer, aspon si nepamatam, ale myslim, ze za holkou predo mnou hej. A doktor pride na druhy den rano po opke, vsetko si skontroluje, urobi prevaz, a taktiez aj na dalsie rano, kedy ti vyberie dreny, opat urobi prevaz a este ta prichysta na cestu domov, s elastickym obvazom ti previaze hrudnik, aby sa ti tam po ceste daco nepohlo, ty si ten obvaz das o dva dni dole a budes mat uz len tu speci podprdu. Inak dr bude cely cas na telefone, keby si daco potrebovala...

Lia86

Si sa,

Dr mi nedal ziadne potvrdenie, ze som to zaplatila, ale ty ked pojdes na opku, dones si potvrdenie z banky ze si to zaplatila (tie dve sumy), oni si to okopcia, to je vsetko. Ja mam Polytechy, VP, 410 ml, okruhle, rez spod prska...

danka 0

Lia86 dakuuem za info. Potom pošlem foto aj ja do galerky som teda velmi zvedava na pracu dr Tršku :-)A ešte ako je to po operácii? Myslim že či dr pride za mnou pozrieť po prebudení z narkozy a potom aj na druhý deň? Alebo až na tretí ak ma už bude prepuštať? Keďze on chodi aj do ružinova a ešte tušim na jednu inu kliniku či to stiha všetko aj pobehať na druhý deň za pacientkou do šnopu ak tam prave nema operovať?
Ja som bola v CA už 2x kvoli nosu, lebo prvý krat sa to nepodarilo a oba razy som vracala a bolo mi zle, ale vracala som krv čo mi stekala počas operácie do žaludka, takže telo tu krv "nechcelo" tak preto. Inak ak by som bola na inej operácii v CA neviem posudiť či by mi bolo aj vtedy zle, necham sa prekvapiť pri tejto operácii :-)

zuzkas

čaute baby.čo sa týka tej ankety,atk pred opkou som si povedala,že budem mať prsia atým to haslo,ale teraz,keď sledujem rôzne plastiky,čítam diskusie,prežila som si už 1 opku a nebolo to až tak strašné,tak viem že ešte chcem ísť v budúcnosti na viečka,ale to až tak za 10 rokov:-) a samozrejme,že to vtedy asi spojím s reopkou pŕs a dám si o kúsok väčšie:-))

si sa

Lia86
ahoj.Chcem sa len spytat,ci si dostala aj nejake potvrdenie,ze si to zaplatila ake implantaty Ti daval,znacku a tak.dakujem

si sa

Len ma stve menzes,lebo mam dostat 16.Ked dostanem skor, tak to nebude bohvieco.Musim si asi aj ja dat predpisat tie tabletky na oddialenie.