Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

danka 0
spýtať sa môžeš, veď od toho je toto fórum:-), ale odpoveď ti nedám, lebo ju neviem..Môžem sa len domnievať..Ja som mala problémy ešte pred opkou a to také že som mala jeden prsník väčší ako druhý, jednu bradavku vyššie a druhú nižšie. Pri opke mi dr. zobral z ľavého prsníka žľazy aby sa tá veľkosť vyrovnala, ale nemyslím si že je to tým.Neviem možno sa mi natiahla koža? alebo sa mi zle usadili silióny? Ja naozaj neviem. A myslím, že kým za ním nepôjdem tak sa to ani nedozviem..Ale ak ty chceš ísť k dr.Trškovi tak choď je naozaj super.
Ozaj ešte jedna vec - stále mám ľavé prso, teda od bradavky smerom nadol necitlivé, ako keby bolo stále stŕpnuté a to si tiež nedokážem vysvetliť, lebo raz je to intebzívnejšie a raz slabšie.. Už som stoho fakt na nervy..

Nela111

Ahojte, uz som sa to pytala, ale nik na to neodpovedal: Co presne su dreny? Teda viem kvoli comu sa davaju.. Ale ako to presne vyzera? Doktor ranu (rez) vlastne komplet nezosije, ale odtial ide hadicka? Neviem si to totiz celkom predstavit. Pisali ste, ze Trska dreny dava, ale Cerven nie. Preco? Vsak ak pomozu na opuch, tak by ich mal davat kazdy, nie? Aa..mate nejake info o poskodeni lymfatickych uzlin pri reze pazuchou? Inak, ako dlho trva kym dostanem link a heslo do galerky? Poslala som predvcerom email s foto na ten mail, co ste spominali. Diky, baby. :-)

danka 0

Mondan, ty si bola u dr Tršku na operácii prvy krat? Prečo sa ti stali tieto problemy ak sa môžem opýtať? dal ti malo ml? Alebo prečo?

mondan

Lia86
teraz som pozerala tvoje fotky a poviem ti máš ich nááádhernéé..
Inak mne v podprsenke tiež nevyzerajú zle, len horšie je ako som už písala keď niečo robím. Aj pri otváraní minerálky sa mi posunú do bokov a rozdelia. A toto už vidieť aj v podprde.
Ale tebe fakt úprimne blahoželám, máš ich ukážkové..

mondan

Lia86
áno dlho som nepísala, máš pravdu, ale je to aj hlavne kôli tomu, že tie problémy mám stále a teraz sa dokonca vyskytol ďalší..stačí aby som niečo zodvihla ale rukami na niečo pritlačila a prsia sa mi rozdelia na dve časti a dajú sa mi do strán. Zle sa to opisuje ale vyzerá to šeredne..Čím dlhšie som po opke tak tým ďalej keď si ľahnem ich mám od seba.
Martinky54 mi je ľúto že jej to takto dopadlo..snáď druhý pokus vyjde..
ja by som to už riešila ale som momentálne úplne bez príjmu takže si nemôžem dovoliť ani tú cestu za dr.Trškom, takže až keď si niečo nájdem to budem môcť riešiť.

danka 0

Ozaj neviete prosim či sa vlastne odporúča operácia ak so ešte nemala deti? Nezmenia potom prsia tvar? A môžem so silikomni kojiť? Hmm na toto som nepomyslela. Ak kojiť budem môcť, čo ak tie prsia potom zmenia tvar k horšiemu?

Lia86

Mondan,

Vitaj, ty si tu davno nebola...
Tiez si mala tusim nejaky problem s prskami, len si nespominam presne co. Uz sa to vyriesilo?

Aj mna by zaujimalo ako Martinka vcera dopadla... Nepresunula sa jej opka kvoli zlym krvnym vysledkom na februar?

danka 0

Takže som poslala Livke fotku snaď jej to pôjde zobraziť a čo najskôr mi pošle inštrukcie ako sa dostať do galerie :-). Inak nie som najštihlešia mam dosť brucho. Pas mam 78, pod prsiami 77 a cez prsia 85 :-) Taka gula som :-D a tie prsia, no niečo tam sice je ale podla mňa male a nepekne :-).