Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

ahojte .
mondan no to ma mrzi...a mas ich pekne spravene prave pozeram v galerke..no ked clovek toto cita obava sa vysledku aj u seba..ach jo...hadam sa to bude dat spravit..ale neboli ta nic? zvlastne..

maria a co ake su vysledky?
pytala si sa na menzes..mala by som teraz najblizsi tyzden dostat..do 29teho akurat skoncia. tedadufam!! stres nemam, tak hadam dojdu ako vzdy.

a kde je MALACHI ?

lolo som rada ze si sa ozvala tvoje prsia tiez casto obdivujem. fakt nadhera.ty si ok? vsetko v pohode? tiez idem k cervenovi..400 okruhle VP.(nasjkor osm mala 300 stredyn ako ty ale potom sme zmenili..)

baby vie mi niektopovedat kolko REALNE CASU nemozem preniest na rukach svoju 13 kilovu dceru-buchtu?

Flow333

Dievčatá ja som 9 týždňov po a tiež stále keď som doma tak nasadzujem retro. Aj v nej stále spim. Inak môžem už ísť pokojne do fitka. To by mi asi malachi poradila ale už dlhšie tu nebola

Flow333

Mondan
ak to dobre chápem ako keby ti chodil v prsku silikon hore dole? Ako malo silikonu vo veľkej koži? Aspoň tak to chápem

mondan

Skusim ešte vysvetliť to delenie pŕs..vyzerá to ako keby bol silikón zvlášť a rez pod prsiami ako keby opuchol a tvoril tým ďalšiu časť prsa.Ale zápal a ani nič podobné nemám a na dotyk to cítiť ako keby som v tej spodnej časti mala len tuk alebo čo. No a keď trebárz otváram minerálku, tak sa mi tie prsia posunú do strán rozdelia sa na dve časti a koža nad bradavkov sa hnusne zošuverí, ako keby som mala 80 rokov- no proste deeeees. Neviem či to tu niekto pochopil,ale inak sa to popísať nedá..

mondan

lola 19
áno mám implantát pod svalom a podprdu som nosila 3 mesiace poctivo..doktorovi som nevolala, lebo keď som bola po 3 mesiacoch na kontrole a pýtala som sa ohľadom problémov čo mala martinka54, povedal, že je to ťažko posudzovať keď ju nevidí, takže jediná možnosť je ísť k nemu, ale ako som už písala, teraz mi to nejde, takže budem musieť ešte nejaký čas vydržať.

lola 19

mondan,a máš implantát pod svalom? nosila si kompresívnu podprdu 6 týždňov? choď za dr. čím skôr, držím palce..

mondan

danka 0
bola som u neho 10.5.2010, takže zhruba 9 mesiacov, a plne s tebou súhlasím, vôbec to nemusí byť jeho vinou..možno to moje telo neprijalo.Držím ti prsty nech ti to vyjde tak ako si predstavuješ a hlavne bez problémou..:-)

danka 0

Ok Mondan snaď to s tým strpnutim nebude niečo važne. Ja k Trškovi pôjdem na 100% lebo mi robil aj uši per rokov dozadu :-) a ten pristup vtedy bol super a verim mu. Stať sa môže hocičo aj tomu naj chirurgovi a určite vedel čo robi a všetko pôjde opraviť.
Ako dlho maš po operácii?

mondan

danka 0
spýtať sa môžeš, veď od toho je toto fórum:-), ale odpoveď ti nedám, lebo ju neviem..Môžem sa len domnievať..Ja som mala problémy ešte pred opkou a to také že som mala jeden prsník väčší ako druhý, jednu bradavku vyššie a druhú nižšie. Pri opke mi dr. zobral z ľavého prsníka žľazy aby sa tá veľkosť vyrovnala, ale nemyslím si že je to tým.Neviem možno sa mi natiahla koža? alebo sa mi zle usadili silióny? Ja naozaj neviem. A myslím, že kým za ním nepôjdem tak sa to ani nedozviem..Ale ak ty chceš ísť k dr.Trškovi tak choď je naozaj super.
Ozaj ešte jedna vec - stále mám ľavé prso, teda od bradavky smerom nadol necitlivé, ako keby bolo stále stŕpnuté a to si tiež nedokážem vysvetliť, lebo raz je to intebzívnejšie a raz slabšie.. Už som stoho fakt na nervy..