Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

flow cviky kde nenamáhaš prsné svaly a neskáčeš pritom,by sa mohli už aj od nejakých 4 týždňov.teda tak myslím že začala malachi.,ale niesom si istá

mondan

Flow333
to by som nepovedala že je málo silikonu vo veľkej koži, lebo keď som mala ísť na opku chcel mi dať maximum 295ml, že viac nevopchá, ale že uvidí na sále a potom sa rozhodne akú veľkosť mi dá. Nakoniec tam vopchal 325ml, ale len tak-tak..žeby sa mi roztiahla koža neskôr? myslím že aj to je možné..ťažko o tom diskutovať, keď budem môcť ísť za ním a povie prečo je to tak ako to je dám vám všetkým hneď vedieť...
Napriek tomu všetkému som aj tak nezanevrela a teším sa keď sem píšu kočky aké sú spokojné a aké ich majú úžasné. Veď v podstate aj mne to zdvihlo sebavedomie a stále sa utiešam, že je to stokrát lepšie ako predtým. A mať sa rozhodnúť či by som opäť do toho šla tak poviem jednoznačne ÁNO...
Všetkým držím prsty a nedajte sa takýmito príspevkami odradiť!!!!

zuzkas

môj krpatý má 12kg.prvé 2 týždne som ho ani neprebalovala,lebo s ním to je riadny boj.po 2 týždňoch manžel išiel do práce,tak som si už musela vystačiť sama.po schodoch som ho naučila že sa nenosíme a odvtedy si počíta schody jedna-druhá,jedna-druhá.keď bol pokakaný,tak sme museli vydržať len utretím obrúskami,na linku keď chcel ísť/keď som varila/tak sa naučil,že prisunieme stoličku.do kočíka som ho vyložila po 3 týždňoch a odvtedy aj do vane.nosenie bolo od nejakých 5 týždňov,ale moja opka ho odučila od neustáleho nosenia,lebo pred ňou bol ako pijavička:-)a ja som začala cvičiť od 10 týždňa od opky a to tak zľahka zatial,akurát včera som si dala prvý krát zaberák.cítim sa ako zbitá.zajtra mám 12týždňov po.

Flow333

Tak NASA celkom spolupracuje. Má 2 roky, kakanie nocnik, sedačku ju dávala MAMKA alebo manzel. Sama som nechodila. A ona sa strašne nerada nosí. Slape peší. Aj kociar je nas nepriatel. Od 11 mesiacov ju v ňom neudrzim. A to som jej objednala z Holandska bugaboo bee. Až 3 x v ňom bola. :-€

adelaide

flowto ste ako dokazali?AKO? 20 x denne je siutuacia ked sa inak neda..ked sa pokaka dam ju do vane na stojaka a sprcujem..do autosedacky davam..na tretie poschodie nosim...pred spanim sa vlaci...atd....jasne ze polovicu z toho nemusime..ale faaakzt neviem..ja ze ju oducim...ale zial...ona je chytrejsia ako ja