Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

lia: no moja hovor za seba..:o)))))))

ja len duuufam ze aj ja budem mat...uz sa mi aj snivaju take bykoviny...

maria tak ok..ved na skodu to asi nebude

Lia86

Adelaide,

Veru ach to chudnutie, to je vecna tema:))) Normalne zavidim holkam, ktore napisu temu, ze nemozu pribrat. A my zas nemozeme schudnut... Ale zato aspon prska mame krasne, xixi

maria1113

ahoj adelaide, tak dneska som si bola pre výsledky, mám to v poriadku, trocha zvýšený cholesterol. Objednala som sa aj na interné na 20.1 , ale sestrička mi povedala, že potrebujem aj rng hrudníka, ale to nemám v papieroch z Novamedu písané, tak musím ísť zase za obvodnou a požiadať ju o žiadanku na rng. Dneska bola taká odmeraná, neviem ako sa zachová keď ju pôjdem ešte o toto žiadať.

Lia86

Mondan,

Tak to ma mrzi, ze mas take problemy s prskami. Neskusala si sa doktora spytat, v com moze byt problem? Ja ked si lahnem tak tiez mi prska nestoja ako dva stany, sa mi posunu... Ale to je asi normalne...

adelaide

baby flow zuzkas diki . zuzkas my sme na to podobne..verim ze sa oduci a nejak si proste poradiiime.
mondan aj ja ti velmi drzim palce a aj tvoj prispevok je povzbudzujuci, fakt diki.

lolo no modelka ani sa nedivim :o) tak nejak som to ocakavala..:o) uplne super.
je tu niekto kto schudol so silikonmi cca 3-5 kg? podla by sa nemalo nic extra stat..ja uz na sebe pracujem ale asi to nestiham za 2 tyzdne (lia zdravim ta - nasa tema ze :o)

Ajsa4

Lola,

dakujem za odpoved, no uz su celkom rovnake jedine mam este stale jednu bradavku trochu citlivejsiu na dotyk. som myslela ze o prejde po mesiaci ale este asi treba chvilku pockat.Ty ako uz ti to preslo? Pojdes este na kontrolu?

mondan

Flow333
ďakujem ti, je to povzbudzujúce počuť takéto slová...ja tomu tiež verím, že to bude v poho a ide len o estetickú stránku..