Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

martinka

ano,viem co myslis.vola sa to dvojite prso(double bouble)je to zlim ulozenim implantatu,ktory sa mal dat pod zlazu.pokial sa da implantat pod sval do ovisnutejsich prs,alebo niekedy do prs s vyraznou podprsnou ryhou,tak sa toto stava.ale to hadam nebude jej pripad.skoda,ze mondan nemoze zajst za doktorom,aby vedela.

cayman

ahojte babulky.mali ste aj vy bolest iba v jednom prsniku?ja som zufala.Cely den spim kvoli bolestiam.lavy pranik ani neviem ze mam,aj kliky mozem robit tou rukou,ale pravu mam uz 2den napuchnutu a staci mi hlavou pohnut uz ma to boli b prsniku.je toto normalne?

bru

Ja idem k Zacharovi,idem si dať
anatom., 350. On je v medical v Brati., ale ja idem do Trnavy,už bude robiť aj v Trnave v nemocnici....

tinda

Mondan mrzí ma čo sa ti stalo,určite zbehni za Trškom a poriešite to,ved on je velmi milý a ústretový.
bru a prečo máš prísť den pred opkou?ak ideš k Trškovi,tak ja som brala antibiotiká ešte aj doma týžden.

bru

Ahojte kočky tak aj ja som dnes zaplatila prvú časť(26.01_opka), bola som u doktora len ma trochu prekvapil, že musím nastúpiť deň pred opkou. o 10h , ja som myslela že ešte budem s drobcom, s tým som nerátala , ale čo sa dá robiť.Bojím sa ako to dve noci vydrží je strašne na mňa naviazaný. Dnes som si kúpila aj Norethisteron, lebo ako naschvál celý cyklus sa mi posunul a vychádza mi cez operáciu, doktor povedal, že ho môžem užívať. Bojím sa tej narkózy, lebo pri pôrodoch(cisársky),som obidva razy zvracala,. A ešte užívali ste aj antibiotiká potom doma? Lebo doktor mi povedal že užívať nebudem, ale že mi ich tam budú pichať.Stačí to?

maria1113

adelaide, ja som už poslala peniaze do siklienky.
Martinka54, skús zázvorový čaj, kúp si zázvor , nastrúhaj ho a zalej vodou a dochuť citrónom a medom. Mne vždy pomôže keď na mňa niečo lezie a tento čaj zbožňujem.

martinka54

mondan
to je mi luto, ze sa ti to stale zhorsuje. nebudes to mat, boze ako sa to vola, videla som to parkrat na internet to dvojite prso co sa robi. ty kokos normalne si neviem spomenut. baby radte ked viete o com hovorim. barbora10 ty budes urcite vediet. :-)
moja nooo, ja som ochorela, sice nic extra, ale doktorka ma odbila, ze mi nespravi predoperacne, ked pokasliavam, inak kaslem do teraz. dnes som si kupila sirup Stodal dufam, ze mi to prejde, lebo tento termin uz nechcem prepast. jaaj, uz som to mohla mat v pondelok za sebou. teraz mam termin 8.2.. to asi nebude mat nikto, lebo budem v ruzinovskej nemocnici ako dobre, ze po zakroku pojdem hned domov, ked sa nic nestane.

maria1113

adelaide, aj ja potrebujem aspoň dve kilá dole dať, teraz som zjedla celé pikao čokoládové, čo keď mi prišlo na chuť a potom chudni. Koľko vážiš?