Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mondan

barbora10,
tak teraz si mi nahnala strach..dúfam len, že to naozaj nieje môj prípad..inak by to asi muselo ísť von, však?

mondan

martinka54,
tak predsa som ten počítač nakoniec zapla..:-))
VŠETKÝM vám moc ďakujem za podporu, ste zlaté..keby som sa nehanbila hodím to aj do galerky, ale možno by to odradilo niektoré kočky a to nechcem..aj tak moc dík a tým čo majú "pred" držím prsty..

adelaide

maria 30 euro..
hej hej vysoka som..al eved to as peknu vahu..zalezi aj od stavby tela..ja mam tazke kosti jak zelezo..ale aj tuk sa najde...

maria1113

adelaide, ty koľko budeš platiť u internistu. Mne dneska dala dokonca doktorka žiadanku o interné vyšetrenie, tak ho asi platiť nebudem, ja sa už v nej nevyznám, v pondelok povedala, že si to budem platiť a dneska mi dá žiadanku, asi podľa nálady

adelaide

maria tak ja mam 69..a 64 by bol ideal..mam 180cm..ale napr. taka lolo co sem chodi vazi o 15 kil menej (alebo o 17 ? :o)))ako ja .hehe..aj mihalicka tusim to su tie stihlunke krasne vysoke baby a preto aj tie pekne prsia tak vyniknu to je jasne..
cize sa snaziiiim fakt. este 2 tyzdne..aj cvicim ako dabel (malachi zdravim)..
a peniaze este nemam..ale tento tyzden alebo buduci poslem aj ja do siklienky.. a este raz zavolam a a overim
a zazvor zboznujem aj ja...
a cayman to je blbeeee.al ever ze to prejde..no utesia ta asi baby co vedia co to je..