Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si sa

Torok1

no ved to ano.lepsie by to bolo zaplatit v hotovosti a hned mali dat potvrdenie o tom ake implantaty,vsetko spolu zhrnute a tak...ale to je asi nebezpecne tolko penazi nosit pri sebe.ja to tiez nechapem.ale uz vela bab boli operovane v Snope a nemali ziaden problem.aspon som nic take necitala.

maria1113

torok, zuzka, no je to tak , každý je iný. V pondelok som jej platila za odber krvi 8 eur a povedla , že interné bude stáť oveľa viac. Včera keď som bola pre výsledky, tak mi vypísala žiadanku na interné, tak ja jej teda nerozumiem, či to robí podľa nálady.

torok1

sisa
tu prvu sumu som povedala tento pondelok takze tyzden dopredu a druhu sumu v utorok 6 dni pred opkou.
Je to divne riesene, lebo ja nemam vysledky predooperacneho. Neviem ako to riesia ak vysledny nebudu vyhovujuce, ale tak risk za skoro 3000Eur :)

zuzkas

nechápem ako môžu byť obvodné také kravy!veď je slobodná voľba lekára,tak môžu byť radi,že majú pacientov!ja čo som mala obvodnú,to bol 1 zlatý človek!nikdy s ničím neodbila pacienta,vždy bola usmiata a aj keď som jej po tlf zavolala,že potrebujem predpísať lieky,alebo nejaké doporučenie,tak keď som prišla už mi ho len sestrička podala,aby som nemusela čakať.alebo keď som nemala kam dať malého a prišla som s ním,tak ma hneď zobrala,aby malý neochorel od iných.tak ale každý je iný:-(

torok1

maria 1113
ja idem na opku do SNOPU ale toto som nepotrebovala... zvlastne vsade inde. Ja si za predoperacne platim, ja som sa nechcela stretnut s neochotou obvodnej. Nemaju to radi ked ich otravujeme, podla nich s nicim

zuzkas

maria snímky som mala na počkanie,veď to je ako keď ideš na rtg čohokoľvek,to je za pár minút hotový ten snímok.

zuzkas

mária ani ja som nemala rtg pľúc na tom papieriku z novamedu,ale ono to patrí do interných predoperačných,takže tá internistka by ti mala dať žiadanku.mne to dala,ale aj keď to nebudeš mať,tak to asi ani nevadí.lebo mne dr.červeň vravel,že to sa už moc nerobí.skús zavolať sestičke z novamedu,či to naozaj potrebujú.