Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ja som si wobenzym kúpila,začala so ho užívať,ale po pár dňoch som prestala.podľa mňa majú len dobrú reklamu.

korki

nela111, dik za uznanie, veru tie "ziadne prsia" davaju zabrat. sak tie prispevky, sa neda nereagovat a uz ked som sa na to dala. tak bojujem, za nas vsetky... xixi

a idem na konzultacku k cervenovi. uz som rozhodnuta, viem, ze sa dlho caka. ale ja neponahlam. uz ked som vydrzala 10 rokov...

danka 0

Baby to potvrdenie zo Šnopu asi nedostanete, veď Lia86 alebo kto tam bol vam to upresní. Ja som tam mala operovane pred par rokmi uši a tiež som priniesla iba doklad o zaplatení, ten si oni založia a nejaku kopiu si nechajte vy doma. Dôkaz o zapalteni budete mať svoj, čiže kopiu toho istého čo davate do Šnop-u. A to podla mňa stačí :-). A ak by ste potrebovali v buducnosti reoperáciu dr sa určite nebude tvariť, že ste za operáciu nezaplatili alebo ste tam nebola nikdy operovana u neho :-) takže takto to chapem ja.

zuzkas

si sa ja mám dnes 12týždňov po opke.peniaze som posielala do siklienky cez IB a za opku som platila ráno na mieste v deň opky.dostala som potvrdenie o zaplatení implantátou/faktúru/,bločky o zaplatení opky + kartičku vo veľkosti asi zdravotnej kartičky a tam mám nalepené údaje o implantátoch,kedy bola opka,kto ma operoval a moje údaje.mám to v peňaženke,v prípade napr.dopravnej nehody sa to môže hodiť a tiež mám na správe o priebehu operácie nalepené tiež údaje so seriovým číslom,značkou a veľkosťou implantátov.veľkosťou

mondan

martinka54,
tak som sa nakoniec rozhodla, že fotky teda pošlem livke, aby tú neboli zbytočné dohady ako to môže vyzerať..už som jej ich poslala, len teraz čakať kým ich tam nahodí.
barbora10,
mám pocit, že sa podobajú ako na tej stránke čo si mi poslala..až ma zalial pot.Asi tú návštevu budem musieť nejako urýchliť...
martinka54,barbora10,
tak to som teda zvedavá, čo vy na to...
pespra,
vitaj medzi nami a ďakujem za podporu, ale hanina CZ je na tom oveľa lepšie ako ja.. veď uvidíš keď livka hodí fotky do galerky..

si sa

Zuskas
no to ja neviem,musim sa opytat este raz dr.lebo normalne by si mala dostat potvrdenie a tu karticku to som prvy raz pocula.ale malo by to tak byt.my mame poslat peniaze na ucet a mame si potvrdenie o zaplateni priniest so sebou.ale dufam ze aj my nieco dostaneme.ale asi urcite.

si sa

Torok1

no ved to ano.lepsie by to bolo zaplatit v hotovosti a hned mali dat potvrdenie o tom ake implantaty,vsetko spolu zhrnute a tak...ale to je asi nebezpecne tolko penazi nosit pri sebe.ja to tiez nechapem.ale uz vela bab boli operovane v Snope a nemali ziaden problem.aspon som nic take necitala.

zuzkas

sisa vy nebudete mať potvrdenie,že aké implantáty budete mať?ja mám takú kartičku,kt.mám nosiť v peňaženke a tam sú údaje o mne a o implantátoch.