Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

ahoj torok, no včera som sa objednávala na interné a sestrička mi povedala, že potrebujem aj sono pľúc, ja som jej vysvedtlila, že ho nemám napísané medzi predoperačnými vyšetreniami z Novemedu, ale povedala, že ho proste musím mať. Tak si musím ísť vypýtať od obvodnej žiadanku, neviem ako sa zatvári, lebo včera nebola moc príjemná

si sa

Torok1
Ja som to nebola.
ja som bola u dr asi niekedy zaciatkom decembra.mam 30 takze do 35 by som chcela mat tiez urcite deti. Dufam, ze nebudem musiet ist na reopku.:_))))((((Jaj tiez som sa teraz zobudila,mohla som si dat implantaty uz skor,ale co uz.Lepsie teraz ako nikdy:_)))))))))))))))))))))))))

maria1113

ahoj zuzka, prosím ťa, ty keď si šla na sono pľúc pred opkou, kedy si mala vyhotovené snímky na počkanie, alebo až druhý deň?

torok1

Baby k tomu kojeniu ak mozem povedat. Ked kojite prsia sa vam strasne naplnia. Ja som ich mala o dva cisla vacsie a dost to boli ked sa to plni a ked to je hlavne plne. Neviem si predstavit mat tam este silikon. Doktorom sa to moze hovorit ked su chlapi ale skutocne je to taky zvlasne bolavy pocit. Podla mna je lepsie davat silikony po kojeni. Vsetko vyzera inak aj bradavky.

torok1

si sa, mna to cele vyslo na 2900 Eur, ide mi davat 310 anatomicke pod prso. Nebojim sa mam za sebou uplne hrozny porod takze myslim ze od toho nic horsie nie je :). Vsetky peniaze som poslala aj ked mi to bolo divne len tak bez zmluvy. Dnes idem este dokoncit predoperacne v SNOPE. Videla som tam taku holku nebola si tam ? min. pondelok :)?

martinka54

flow
nechce sa mi to moc rozpisovat, lebo som to tu uz 300x pisala. mne povolila koza na jednom prsniku a sa mi rozlievaju tie prska, tak to chcem uplne vysponovat :-)