Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

lubs ma uplnu pravdu. to nalievanie je rovnake ci tam je alebo nie je implos...

a lia, ked uz chces kojit 4-5 mesiacov, tak to uz mas za jedno, uz mozes aj rok. myslim, ze najhorsie na prsia su tie prve mesiace, po porode. lebo este nemaju pravidelnu tvorbu, ale ked uz sa to ustali, tak je to pohodicka...

Flow333

Ja len ku kojeniu. Čo by som dala za to, aby som kojila a videla naliate prsia. Ja som kojila asi 2 mesiace aj to sme sa trapili. Vazili sme pred a po papani aby som vedela koľko mala vypila. a to som si fandila ako budem kojit. Ale u nas v rodine žiadna žena nekojila. Neviem ale nám sa akosi netvori mliecko. Robila som všetko preto aby to u mna bolo iné a nepomohlo

pespra

Mondan dakujem za privitanie :-) a som teda zvedava na fotky...

Lia86 tvorba mlieka sa urcite zastavit da, mne to povedal moj gynekolog, ked sme sa rozpravali, ze chcem ist na opku. Sam mi vtedy povedal, ze by mi potom ak by som mala druhe dietatko zastavil mlieko, aby nezmenili tvar...
Ale tie prsia sa menia naozaj uz od tehotenstva. Ja som mala pred tehu krasne prsia a teraz je to dost otras. A to som kojila len velmi kratko. Len nejake cca 4 tyzdne a z jedneho len o tyzden viac a ked si pozries fotku je v nich teraz velky rozdiel. Ale podla mna to zalezi aj od toho, aku mas pruznu kozu. Niekomu sa prsia vobec nezmenia.

korki

lia86, ano da sa... mne uz maly nepytal, tak som ho odstavila ale mlieko sa mi na noc stale tvorilo, tak mi dali take tabletky na zastavenie tvorby. ale moc mi to doktor necchcel dat, ze sak mam mu dat aj nasilu. proste teraz su ti doktori strasne za kojenie, aj do 4 rokov aby si kojila. akoze jasne, je to najlepsie, co dietatu mozes dat, ale ono ked uz od pol roka zacne papat aj ine veci, tak uz mamickyne mliecko pomaly odmieta. ale ja som zastanca ze do roka, maximum. a odstavit, aj nasilu, lebo ono uz to mlieck nema taku hodnotu a uz sa dieta len mazna a nepije... ale mne sa nastastie obe odstavili same...
inak viem, ze existuje aj injekcia na zastavenie, ale tu moj doktor nemal, tak mi dal tabletky.
ale mne sa napr. prsia vobec nevytahali kojenim, asi preto, ze som ziadne nemala,,, xixi. inak moje prsia pocas kojenia vyzerali ako silikonove. normalne ked boli plne mlieka, tak ako vypchate niecim a ked sa maly napil, tak prazdne.

Lia86

Bru,

Ja som pouzivala Wobenzym, ale povodne som nechcela, ale mna po tyzdni strasne pri pohybe stipalo pod pravou pazuchou, ako keby mi tam niekto zaziva rezal, tak som kupila Wobenzym, zacala davkopu 30 za den, mozno to bola len zhoda okolnosti, ale uz za 1 den sa mi hrozne ulavilo, za 3 dni stipanie preslo. Zevraj je to dobre na hojenie operacnych ran. To je moja skusenost. Mozno niekto iny ucinky Wobenzymu nezaregistroval ked ho bral...

Lia86

Korki,

Ja este deticky nemam. Ja som to myslela tak, ze by som par mesiacov odkojila a pak ci sa to da zastavit, bo nechcem kojit 2 roky a pak kopat si kolenami do prs...:)

Lia86

Torok1, Sisa,

Vsetko dostanete v nemocnici po opke, aj nej licenciu ci co to je, kde je seriove cislo kazdeho implosu, vsetko. Len dr Trska to dava az po, bo niekedy az na sale zvoli velkost, u dr Cervena ti navrhne implose a na sale uz inu velkost neskusa, to preto... Ale nebojte baby, vsetko dostanete:)

korki

a este k tomu kojeniu... suhlasim, co napisala torok...

ja mam dve deti, obe kojene do 10 mesiacov. a veru, ked sa nalievaju prsia, hlavne tie prve dva mesiace su najhorsie. to este prsniky nevedia, kolko maju tvorit mliecka, tak niekedy tvoria viac ako dietatko vypije a vtedy su na prasknutie.
fakt si ani ja neviem predstavit, ze by som tam mala este aj implantaty. teraz uz to mozem aj ja povedat, lebo som to zazila. a dokonca pri druhom dietatku som prekonala aj zopar zapalov prsnikov. tak to je este len horor. ale nebudem tu rozpisovat, aby sme neodradzali, tie co este nemaju deti a idu na opku. to nie je zamer. ja len chcem, aby ste to vedeli.
ved ja som pred 10 rokmi mala uz termin opky ale boli zle predoperacne, malo cervenych krviniek, takze polrocna liecba a potom som sa k tomu uz nedostala. a este ja sprosta, tie peniaze, co som mala dat na opku, som si potom uschovala do bmg invest, a prisla som o ne. takze tie co idete a neplanujete deticky v dohladnej dobe, tak urcite do toho chodte. ale ak uz planujete, radsej uz pockajte. tie prska sa fakt menia, uz od prveho mesiaca tehotenstva az do kym budete kojit.
a poviem vam, keby mi zostali aspon take, ako ked som kojila, tak mozno na opku ani nejdem. ale kedze uz som pol roka po odkojeni, a zostalo mi tam velkeee h.... este su mensie ako pred prvym tehu, tak nie je co riesit...