Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nela111

Korki – tak k Cervenovi v BB ides? :-) Podel sa potom o vysledok, dojmy z konzultacky. Ja ak pojdem - teda POJDEM - len asi az po tehotenstvach a kojeniach - stale nad tym rozmyslam teraz, ze ci tak dlho vydrzim :-/, tak tiez k nemu. Mne robil pred skoro 7 rokmi kompletne nos a som dost spokojna. Na 100% nie (ak je to vobec mozne..), ale na 90-95% urcite!! A som velmi rada, ze som to podstupila. Akurat vtedy som to vobec tak neriesila ako teraz prsia! Len den pred opkou som si precitala nejake clanky na nete, hlavne co sa tyka pooperacnej starostlivosti, a isla! Ziadne zvazovanie rizik, moznych komplikacii, diskusie a pod. Neviem, ci to bolo tym, ze som bola mladsia...A ze teraz, starsia, veci viac riesim? xixi.. Inak, este uvazujem nad Trskom v BA..

b4rbie

ahojky lubs,
dakujem, si zlata, ze si si spomenula.
Ano ano krati sa nam to... Moc sa tesim, ale mam teraz velky strach, ci sa mi to nepresunie, lebo som dostala do tela silny zapal, a lekar povedal, ze dlhodobo antibiotka budem brat. Pokial sa mi to do dvoch mesiacov neupravi, a budem mat zle krvne testy, tak mozem zabudnut na prska =´(...

Inak, si s Trskom v kontakte? Lebo ja som mu pisala nejake maily, a neodpisal, a tak som mu volala, lebo sme sa nedohodli este na tej velkosti, ale nevedel povedat hned pravdaze. Myslis, ze to je tak, ze ti da to co sa ti tam zmesti? rsp. ked chces co najvacsie? Uz mi je blbe mu stale vyvolavat, ked nas ma teraz vela na praci... xi...

korki

diky baby... na fore "ziadne prsia" pisem to co citim a neznasam, ked sa tam vyjadruju ludia, co to nikdy nepochopia, a davaju rady, ako sa s tym naucit zit, ci take daco...

lenkea, cayman, kde ste??? ako sa mate, prsatice???

adelaide

baby ku kojeniu..ja som kojenie milovala..a to pochopite vy co je to vasa srdcovka..ma to obrovske caro okrem toho ze davate babetku to najlepsie..ja mam lia kamosku co ma silikony a bude rodit a asi aj kojit...takze uvidime co to spravi..
korki. uzasne sa cita co si popisala na fore ziadne prsia. mne hovoris z duse. kedy ty mas termin? fakt tam nic nemas..ale ja som na tom rovnako. ked lezim tak prso najdes len podla bradavky. :o( (teda muz). brr !!

danka 0

Gynekologovi nevadi pri vyšetreni že je v prsniku silikon :-)? Alebo pri mamografii ak ho stlačia nepraskne alebo sa nepoškodí?

Lia86

Jeeej baby,

Vy ste zlate, kolke ste reagovali na to kojenie... Ja som myslela, ze cim dlhsie kojim, tym su tie prsia znicenejsie. Ale aj tak je teraz moc dopredu o tom polemizovat, mozno ani nebudem mat mlieko a nebudem moct kojit, a mozno budem kojit aj vyse roka:)Mna by len fakt zaujimal nazor niekoho, kto so silikonmi uz kojil, pocity a vysledok...

Lubs,

Dr Trska vybera stehy po 2 tyzdnoch, ale ja som uz chcela ist do prace, tak mne ich vyberal po 12 dnoch.

kleopatra4589

Ahojte,
je tu niekto kto ma aj skusenost s kojenim a implantatmi?? ci sa tie prsia NAOZAJ po tehotenstve zmenili, lebo nie???

korki

lubs, aj ja by som o kojeni vykecavala...

najlepsie boli niektore kamosky, ked som im zahlasila, ze kojim a oni ze ako mozem kojit, ked nemam prsia??? to som si veru aj ja myslela, ze nikdy nebudem kojit, ked tam nic nemam a uz viem, ze to nie je o velkosti. dokonca tie, ktore mali o dost vacsie prsia, tak mali s kojenim vacsie problemy.
taka som bola na to hrda, ze kojim aj napriek velkosti prs...

pespra

Flow, ja to iste, co by som dala za to kojit... Ja som sice mala naliate prsia, az extremne, mlieka na rozdavanie, ale moja papulka mala to mlieko neprijimala, tak sme museli prestat :-(