Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Nela111,

Dakujem:)
Ja som bola u dr Trsku v SNOPe operovana, v BA, mam 410 okruhle, vysoky profil, Polytech. Ja som tiez rozmyslala, ze ci pockat az po detoch, ale toto forum ma nastartovalo, uz som nechcela nosit vypchate podprdky ani o den viac, celu vysku som nad tym rozmyslala, tak som sla do toho a ani na okamih som nezapochybovala, ze toto moje rozhodnutie bolo spravne. Ja tiez by som chcela za nej 2-3 roky babo (mam 24 rokov). Aj s dr som sa rozpravala, co prska po kojeni, niekedy sa tvar moze zmenit, niekedy sa to vrati do povodneho stavu, takze tazko predpovedat.

pespra

Mondan
a nevyzera to podobne ako ma na fotkach v galerke Hanina CZ? ja som pozerala galerku a ona tam ma fotky pred aj po a este aj po reopke, ked ma zdvihnute ruky, isli jej tak do stran... je na 12 strane.
ja som tu jedna z novsich, tak nepoznam, len ci nahodou to nie je nieco podobne, podla tvojho opisu.

Kazdopadne, drzim palce, aby sa ti to bud co najskor upravilo, alebo aby ti dr pomohol :-)
Potesilo ma, ze si napisala, ze aj napriek tomu by si do toho isla znova :-)

Nela111

Baby co ste boli v Novamede u Dr. Cervena - kolko dni po opke sa tam standardne lezi? Tie predoperacne vysetrenia sa daju absolvovat v Novamede bez doporucenia obvodneho lekara?

Nela111

Tak ja mam teraz (aj) taku dilemu, ci pockat, kym budu deti (prve by som chcela tak o 3 roky cca, a druhe neviem kedy, ale do 35ky urcite) ALEBO dat si urobit teraz (teda tento rok zrejme nie, kvoli praci, ale buduci rok by sa snad dalo) ..no ale po detoch asi bude potrebna reopka, ze? To ma trochu odradza - nerada by som sla pod noz viac krat..hmm

Nela111

Korki - tak aspon konzultacku mas naplanovanu - a ku komu?? Inak, ma dost dostalo (v dobrom! :-))) co si pisala do tej temy o ziadnych prsiach, kde sa rozprudila burliva diskusia (ja som neprispievala, len citala), moj obdiv - za zvolene slova a tak.

korki

nela111, kiez by som uz mohla dat do galerky aj foto po opke. mna este len vo feb. caka konzultacka. takze si este pockame na foto po... xixi

a ja tiez pozeram galerku tak ako ty... ku kazdej musis zadat nick a heslo...

Nela111

Baby, v tej galerke musim stale zadavat meno a heslo ku kazdemu fotoalbumu (osobe)? Lebo tak to robim, len ma to uz nebavi.. Neda sa nalogovat raz a nech mi to zobrazi vsetky albumy?